Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honda Lock SC Bbz19
Curtis Tactiek 433 bertrand
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 38.9
uitmuntend Schieten zwak
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
Coat passt de bal in één keer door. Cesaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Chenadec is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Wilk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Bbz19 1:0

4e minuut.
Dacourt onderschept slim de pass. Picy onderschept slim de pass. Picy geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Wilk bokst de bal weg.

6e minuut.
Picy bereikt de bal nog maar net als eerste. Picy passt de bal zonder na te denken. Cesaretto rent richting de bal. Cesaretto haalt uit met een fantastische trap. Wilk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Cesaretto kopt de bal weg. Le Chenadec probeert de bal aan de voet te houden. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Clere probeert naar een medespeler te passen. Vespucci speelt de bal door. Coat is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Wilk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Bbz19 2:0

26e minuut.
Tempowski met de inworp. Sándiga rent richting de bal. Sándiga passt de bal in één keer door. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Wilk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Picy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mézy rent richting de bal. Picy verovert de bal door een tackle van achteren. Picy probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Bbz19 3:0

45e minuut.
Vespucci passt de bal zonder na te denken. Coat bereikt de bal nog maar net als eerste. Coat passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Wilk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 44%, Bbz19 56%.
Honda Lock SC - Bbz19 3:0

54e minuut.
Cesaretto passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti passt de bal zonder na te denken. Vespucci geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Bbz19 4:0

57e minuut.
Clere speelt de bal door. Tempowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempowski geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Clere probeert naar een medespeler te passen. Cauli is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Bbz19 5:0

72e minuut.
Vespucci passt de bal zonder na te denken. Picy speelt de bal door. Coat rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Tempowski rent richting de bal. Tempowski geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Wilk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Bbz19 6:0

85e minuut.
Picy speelt de bal door. Cesaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaretto speelt de bal door. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Wilk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 32%, Bbz19 68%.
Honda Lock SC - Bbz19 6:0