Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:57
  • Competitiewedstrijd: National.05
  • Stadion: F C K Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20425
F C K Bbz19
442 Tactiek 433 bertrand
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 37.1
formidabel Schieten matig
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen matig


7e minuut.
Perrault is nu in balbezit. Perrault met een sublieme pass. Mézy rent richting de bal. Mézy geeft een hoge lob. Mavreas krijgt zijn hoofd ertegen. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Angot speelt de bal door. Einar rent richting de bal. Einar probeert naar een medespeler te passen. Viña rent richting de bal. Viña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 1:0

14e minuut.
Loodus geeft de bal voor. Viña kopt de bal weg. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña rent richting de bal. Viña schiet op doel. Wilk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dauphin kopt de bal weg. Daar is Loodus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mavreas. Mavreas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Boretz kopt de bal weg. Daar is Lucini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guéguen onderschept slim de pass. Guéguen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 2:0

20e minuut.
Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães probeert naar een medespeler te passen. Cauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen verovert de bal door een tackle van achteren. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Simães geeft een lange en hoge pass. Grandin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen onderschept slim de pass. Guéguen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 3:0

28e minuut.
Einar onderschept slim de pass. Einar met een sublieme pass. Viña is nu in balbezit. Viña schiet op doel. Wilk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sosa met een sublieme pass. Boretz kopt de bal weg. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Loodus probeert naar een medespeler te passen. Einar met een sublieme pass. Viña rent richting de bal. Viña haalt uit met een fantastische trap. Wilk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 42%, Bbz19 58%.
F C K - Bbz19 4:0

52e minuut.
Dauphin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rydel zijn tegenspeler op de grond. Dauphin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mézy met een snel genomen vrije trap. Dauphin rent richting de bal. Dauphin geeft een lange en hoge pass. Félix krijgt zijn hoofd ertegen. Sosa bokst de bal weg.

53e minuut.
Rydel geeft een lange en hoge pass. Viña rent richting de bal. Daar is Viña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilk trapt de bal weg. Viña controleert de bal met de borst. Viña draait met de bal, schiet en ... Wilk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 5:0

60e minuut.
Grandin is nu in balbezit. Boretz verovert de bal door een tackle van achteren. Boretz geeft de bal voor. Guéguen heeft problemen om de bal te vangen. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. Wilk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lucini probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Grandin de bal onder controle te krijgen. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen draait met de bal, schiet en ... Wilk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Angot kopt de bal weg. Daar is Mézy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viña is nu in balbezit. Viña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 6:0

71e minuut.
Einar bereikt de bal nog maar net als eerste. Einar passt de bal met de wreef. Lucini rent richting de bal. Viña verovert de bal door een tackle van achteren. Viña schiet op doel. Wilk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rydel kopt de bal weg. Einar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mézy. Mézy krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Boretz rent richting de bal. Boretz passt de bal met de wreef. Guéguen rent richting de bal. Guéguen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 7:0

87e minuut.
Mavreas is nu in balbezit. Rydel verovert de bal door een tackle van achteren. Rydel geeft een hoge lob. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 42%, Bbz19 58%.
F C K - Bbz19 7:0