Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:55
  • Competitiewedstrijd: National.05
  • Stadion: Bbz19 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11336
Bbz19 les Spice Girls
433 bertrand Tactiek SAMPRAS 1
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
40.3 gemiddelde waardering 45
matig Schieten zeer goed
goed Passen matig
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Znojemský onderschept slim de pass. Znojemský geeft een hoge lob. Perrault controleert de bal met de borst. Koudri is nu in balbezit. Koudri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les Spice Girls 0:1

3e minuut.
Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica passt de bal in één keer door. Koudri rent richting de bal. Koudri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les Spice Girls 0:2

15e minuut.
Novović neemt vlug de vrije trap. Angot kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Perrault de bal onder controle te krijgen. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta haalt uit met een fantastische trap. Wilk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Znojemský is nu in balbezit. Znojemský draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Parreira geeft een hoge lob. Inworp. Perrault met de inworp. Bontemps bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontemps geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Perrault met de inworp. Kubica rent richting de bal. Bontemps verovert de bal door een tackle van achteren. Bontemps geeft een lange en hoge pass. Félix springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lucini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Le Chenadec komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Bontemps kan de bal niet met de borst controleren. Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Félix is nu in balbezit. Félix schiet op doel. Matthijs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les Spice Girls 1:2

45e minuut.
Grandin is nu in balbezit. Koudri verovert de bal door een tackle van achteren. Koudri passt de bal met de wreef. Znojemský rent richting de bal. Znojemský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les Spice Girls 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bbz19 53%, les Spice Girls 47%.
Bbz19 - les Spice Girls 1:3

47e minuut.
Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot is nu in balbezit. Pirueta verovert de bal door een tackle van achteren. Pirueta draait met de bal, schiet en ... Wilk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les Spice Girls 1:4

50e minuut.
Novović verovert de bal door een tackle van achteren. Novović geeft een hoge lob. Znojemský is nu in balbezit. Koudri rent richting de bal. Koudri draait met de bal, schiet en ... Wilk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Znojemský bereikt de bal nog maar net als eerste. Znojemský schiet op doel. Wilk bokst de bal weg.

53e minuut.
Spreng passt de bal met de wreef. Znojemský rent richting de bal. Clere maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Clere naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Kubica geeft de bal voor. Le Chenadec kopt de bal weg. Spreng met een sublieme pass. Znojemský rent richting de bal. Znojemský haalt uit met een fantastische trap. Wilk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Koudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudri passt de bal in één keer door. Grandin rent richting de bal. Pirueta verovert de bal door een tackle van achteren. Pirueta haalt uit met een fantastische trap. Wilk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Znojemský rent richting de bal. Znojemský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Spreng is nu in balbezit. Spreng passt de bal in één keer door. Znojemský rent richting de bal. Znojemský haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - les Spice Girls 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bbz19 60%, les Spice Girls 40%.
Bbz19 - les Spice Girls 1:5