Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:57
  • Competitiewedstrijd: National.06
  • Stadion: P.S.G Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10497
P.S.G Athletico renardo
442-TOP Tactiek 5def
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 39.5
formidable Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen very good


3e minuut.
Álvarez passt de bal in één keer door. Sansone rent richting de bal. Sansone speelt de bal door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Tatarkiewicz bokst de bal weg.

10e minuut.
Sansone kan de bal niet met de borst controleren. Sansone passt de bal met de wreef. Białas speelt de bal door. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sansone passt de bal in één keer door. Platini is nu in balbezit. Białas onderschept slim de pass. Białas geeft de bal voor. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aloğlu geeft een hoge lob. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ... Paal! Tatarkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Novicki heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez geeft een hoge lob. Anioła is nu in balbezit. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aloğlu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kibaradam met de inworp. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel. Platini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kibaradam neemt de hoekschop. Sansone probeert de bal met de borst te controleren. Sansone draait met de bal, schiet en ... Belin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła onderschept slim de pass. Anioła schiet op doel. Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Athletico renardo 1:0

22e minuut.
Lebeau geeft de bal voor. Inworp. Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Lebeau geeft de bal voor. Inworp. Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sansone de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Stokłosa passt de bal met de wreef. Monteiro Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto passt de bal zonder na te denken. Ogierman rent richting de bal. Ogierman haalt uit met een fantastische trap. Jaurena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Tatarkiewicz speelt de bal door. Iwanecki kopt de bal weg. Novicki rent richting de bal. Sansone onderschept slim de pass. Sansone draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Aloğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kibaradam met een snelle inworp. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.S.G 19%, Athletico renardo 81%.
P.S.G - Athletico renardo 1:0

49e minuut.
Tatarkiewicz speelt de bal door. Daar is Stokłosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki met een sublieme pass. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kibaradam met een sublieme pass. Anioła rent richting de bal. Anioła passt de bal in één keer door. Białas speelt de bal door. Álvarez met een sublieme pass. Tatarkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez met een snelle inworp. Iwanecki geeft een hoge lob. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen. Tatarkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Athletico renardo 2:0

64e minuut.
Iwanecki kopt de bal weg. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Quistgård rent richting de bal. Anioła onderschept slim de pass. Anioła schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.S.G - Athletico renardo 3:0

66e minuut.
Kibaradam passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Anioła de bal. Anioła passt de bal zonder na te denken. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone schiet op doel. Tatarkiewicz bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Álvarez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tatarkiewicz trapt de bal weg van het doel. Iwanecki kopt de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Białas is nu in balbezit. Białas passt de bal met de wreef. Kibaradam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaradam geeft de bal voor. Sansone maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Üzümlü is nu in balbezit. Kibaradam onderschept slim de pass. Kibaradam met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.S.G 28%, Athletico renardo 72%.
P.S.G - Athletico renardo 3:0