Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Chalon ss P.S.G
vodka Tactiek 442-TOP
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 52.7
average Schieten excellent
poor Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Sansone de bal. Tường Anh probeert naar een medespeler te passen. Álvarez met een sublieme pass. Klungelig pakt Anioła de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Tường Anh is nu in balbezit. Legros onderschept slim de pass. Legros passt de bal zonder na te denken. Sansone rent richting de bal. Sansone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal met de wreef. Sansone rent richting de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła draait met de bal, schiet en ... Vigouroux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - P.S.G 0:1

14e minuut.
Mille rent richting de bal. Anioła onderschept slim de pass. Anioła passt de bal met de wreef. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ... Vigouroux bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Álvarez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh onderschept slim de pass. Tường Anh met een sublieme pass. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Iwanecki met een sublieme pass. Kibaradam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaradam passt de bal in één keer door. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sansone heeft problemen om de bal te vangen. Sansone passt de bal met de wreef. Baudoin rent richting de bal. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - P.S.G 0:2

28e minuut.
Baudoin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kibaradam met de inworp. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kibaradam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anioła probeert naar een medespeler te passen. Tường Anh speelt de bal door. Sansone rent richting de bal. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - P.S.G 0:3

35e minuut.
Tường Anh met een sublieme pass. Sansone heeft problemen om de bal te vangen. Sansone schiet op doel. Clichy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vigouroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - P.S.G 0:4

37e minuut.
Álvarez geeft de bal voor. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła passt de bal zonder na te denken. Sansone rent richting de bal. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Anioła met een sublieme pass. Kibaradam met een sublieme pass. Tường Anh met een sublieme pass. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kibaradam passt de bal in één keer door. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - P.S.G 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 72%, P.S.G 28%.
Dynamo Chalon ss - P.S.G 0:5

48e minuut.
Kibaradam heeft problemen om de bal te vangen. Kibaradam passt de bal zonder na te denken. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone draait met de bal, schiet en ... Vigouroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - P.S.G 0:6

51e minuut.
Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Kibaradam met een sublieme pass. Sansone rent richting de bal. Sansone schiet op doel. Mille probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Tường Anh speelt de bal door. Clichy rent richting de bal. Sansone verovert de bal door een tackle van achteren. Sansone haalt uit met een fantastische trap. Vigouroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Lesień speelt de bal door. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki passt de bal met de wreef. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Clichy met de inworp. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh passt de bal zonder na te denken. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone haalt uit met een fantastische trap. Vigouroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Härzer geeft de bal voor. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła geeft de bal voor. Sansone rent richting de bal. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mille is nu in balbezit. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Vigouroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - P.S.G 0:7

78e minuut.
Kibaradam met een snelle inworp. Klungelig pakt Iwanecki de bal. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Sansone is nu in balbezit. Sansone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - P.S.G 0:8

81e minuut.
Legros speelt de bal door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez speelt de bal door. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Anioła is nu in balbezit. Anioła geeft een lange en hoge pass. Álvarez kopt de bal weg. Sansone heeft problemen om de bal te vangen. Sansone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 74%, P.S.G 26%.
Dynamo Chalon ss - P.S.G 0:8