Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:57
  • Competitiewedstrijd: National.07
  • Stadion: fc gazin Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3854
fc gazin Vinneuf
polski Tactiek ess442
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 39.1
incredible Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Holca is nu in balbezit. Ugljanin met een sublieme pass. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz geeft een hoge lob. Żądło maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Vinneuf 0:1

5e minuut.
Zeco verovert de bal door een tackle van achteren. Zeco passt de bal met de wreef. Martel rent richting de bal. Martel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc gazin - Vinneuf 1:1

7e minuut.
Moldoveanu met een sublieme pass. Zeco speelt de bal door. Martel is nu in balbezit. Martel haalt uit met een fantastische trap. Cotta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

14e minuut.
Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Buoncostume probeert naar een medespeler te passen. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Vinneuf 2:1

17e minuut.
Mancera onderschept slim de pass. Mancera speelt de bal door. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ... Cioffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc gazin - Vinneuf 2:2

37e minuut.
Korzynietz rent richting de bal. Martel onderschept slim de pass. Martel passt de bal met de wreef. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende schiet op doel. Cotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Martel geeft de bal voor. Souto kopt de bal weg. Načić is nu in balbezit. Načić schiet op doel. Cioffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Vinneuf 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 52%, Vinneuf 48%.
fc gazin - Vinneuf 2:3

47e minuut.
Bajčetić is nu in balbezit. Martel onderschept slim de pass. Martel passt de bal met de wreef. Kuszende rent richting de bal. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Moldoveanu passt de bal zonder na te denken. Kuszende rent richting de bal. Nos begaat een overtreding. Nos krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Żądło kopt de bal weg. Pilich probeert de bal met de borst te controleren. Pilich probeert naar een medespeler te passen. Martel rent richting de bal. Martel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc gazin - Vinneuf 3:3

62e minuut.
Żądło geeft de bal voor. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz passt de bal in één keer door. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić haalt uit met een fantastische trap. Cioffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Włodarz neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mancera de bal. Żądło is nu in balbezit. Żądło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Vinneuf 3:4

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moldoveanu met de inworp. Nussbaum geeft een lange en hoge pass. Kuszende rent richting de bal. Kuszende draait met de bal, schiet en ... Cotta bokst de bal weg. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc gazin - Vinneuf 4:4

78e minuut.
Pilich rent richting de bal. Pilich passt de bal zonder na te denken. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Vinneuf 5:4

80e minuut.
Nussbaum probeert naar een medespeler te passen. Nos rent richting de bal. Kuszende begaat een overtreding. Nos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żądło rent richting de bal. Żądło schiet op doel. Cioffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc gazin - Vinneuf 5:5

82e minuut.
Cuceinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Nos rent richting de bal. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zeco passt de bal in één keer door. Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Nos speelt de bal door. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 37%, Vinneuf 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc gazin - Vinneuf 5:5