Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:56
  • Competitiewedstrijd: National.07
  • Stadion: FC KARGO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 31957
FC KARGO Mike TeamMa
chandelier Tactiek Tactique 1
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 58.9
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


8e minuut.
Szczygieł heeft problemen om de bal te vangen. Ślęzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitano geeft een hoge lob. Miszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Châtel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Čurin rent richting de bal. Čurin passt de bal in één keer door. Antoriano is nu in balbezit. Antoriano geeft een lange en hoge pass. Čurin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Blanchard geeft een hoge lob. Szleter rent richting de bal. Szleter geeft een hoge lob. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă haalt uit met een fantastische trap. Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Szleter rent richting de bal. Szleter passt de bal met de wreef. Antoriano met een sublieme pass. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă schiet op doel. Bucurică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dolha kopt de bal weg. Walicki is nu in balbezit. Walicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nicoliţă de bal. Nicoliţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Antoriano passt de bal in één keer door. Szleter is nu in balbezit. Szleter geeft de bal voor. Čurin is nu in balbezit. Čurin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Enache de bal. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă draait met de bal, schiet en ... Bucurică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Mike TeamMa 1:0

40e minuut.
Szczygieł onderschept slim de pass. Szczygieł met een sublieme pass. Szleter is nu in balbezit. Szleter geeft de bal voor. Nicoliţă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Mike TeamMa 2:0

44e minuut.
Antoriano rent richting de bal. Antoriano met een sublieme pass. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Mike TeamMa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 41%, Mike TeamMa 59%.
FC KARGO - Mike TeamMa 3:0

46e minuut.
Rovine komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Walicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartniak rent richting de bal. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Miszczyński speelt de bal door. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanchard. Blanchard krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Szmateła passt de bal met de wreef. Antoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoriano passt de bal in één keer door. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Mike TeamMa 4:0

61e minuut.
Manzanero komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Miszczyński rent richting de bal. Miszczyński passt de bal in één keer door. Kuchczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Châtel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Mike TeamMa 4:1

83e minuut.
Manzanero rent richting de bal. Manzanero passt de bal met de wreef. Antoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoriano geeft een lange en hoge pass. Čurin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Miszczyński probeert naar een medespeler te passen. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler passt de bal zonder na te denken. Amalfitano is nu in balbezit. Amalfitano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Mike TeamMa 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 40%, Mike TeamMa 60%.
FC KARGO - Mike TeamMa 4:2