Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cercle Celtique Vinneuf
TuEspiri Tactiek ess442
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 36.5
very good Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen average


1e minuut.
Delcourt is nu in balbezit. Delcourt geeft de bal voor. Nos heeft problemen om de bal te vangen. Rocklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocklund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Korzynietz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacombe rent richting de bal. Lacombe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Hari kopt de bal weg. Klungelig pakt Smrčina de bal. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Wilkes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 1:0

12e minuut.
Delcourt geeft een hoge lob. de Reuver kopt de bal weg. Daar is Smrčina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacombe rent richting de bal. Lacombe schiet op doel. Wilkes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Delcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Delcourt geeft de bal voor. de Reuver kopt de bal weg. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 2:0

17e minuut.
Bajčetić rent richting de bal. Bajčetić geeft een lange en hoge pass. de Reuver controleert de bal met de borst. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Iannuzzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delcourt geeft de bal voor. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rocklund rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocklund met de inworp. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 3:0

23e minuut.
Buoncostume geeft een hoge lob. Inworp. Rocklund met een snelle inworp. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver schiet op doel. Wilkes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Paspallis geeft een lange en hoge pass. Hari is nu in balbezit. Hari probeert naar een medespeler te passen. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wilkes met een sublieme pass. Cuceinic kopt de bal weg. Iannuzzi geeft een hoge lob. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Barahona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barahona geeft de bal voor. Klungelig pakt Lacombe de bal. Lacombe schiet op doel. Wilkes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 4:0

39e minuut.
Klungelig pakt de Reuver de bal. de Reuver passt de bal in één keer door. Buoncostume rent richting de bal. Lacombe onderschept slim de pass. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 5:0

40e minuut.
Souto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Żądło de bal. Paspallis onderschept slim de pass. Souto verovert de bal door een tackle van achteren. Souto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ... Fetiskinas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 5:1

42e minuut.
de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Reuver is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barahona met een snel genomen vrije trap. Lacombe maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 31%, Vinneuf 69%.
Cercle Celtique - Vinneuf 6:1

54e minuut.
de Reuver passt de bal in één keer door. Nos onderschept slim de pass. Rocklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocklund geeft een lange en hoge pass. Lacombe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 7:1

56e minuut.
Korzynietz rent richting de bal. Giroud verovert de bal door een tackle van achteren. Giroud met een sublieme pass. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 8:1

58e minuut.
Hari onderschept slim de pass. Hari passt de bal in één keer door. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Iannuzzi kopt de bal weg. Daar is Rocklund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocklund met een sublieme pass. de Reuver rent richting de bal. de Reuver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 9:1

62e minuut.
Korzynietz met een sublieme pass. Charrier komt het veld opgelopen. Tabares komt het veld opgelopen. Milne komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Milne speelt de bal door. Rocklund rent richting de bal. Rocklund geeft een hoge lob. Charrier rent richting de bal. Charrier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Delcourt is nu in balbezit. Delcourt geeft de bal voor. Charrier rent richting de bal. Charrier haalt uit met een fantastische trap. Wilkes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Rocklund geeft een lange en hoge pass. Milne kopt de bal weg. Buoncostume probeert de bal met de borst te controleren. Charrier rent richting de bal. Charrier schiet op doel. Wilkes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Tabares raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Houyvet komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Charrier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajčetić. Charrier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giroud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Charrier maakt een snoekduik en kopt de bal. Wilkes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milne is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Vinneuf 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 34%, Vinneuf 66%.
Cercle Celtique - Vinneuf 10:1