Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:57
  • Competitiewedstrijd: National.07
  • Stadion: F.C KITS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2609
F.C KITS Magic fan 42
wiltord Tactiek 352D
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 59.8
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Tato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stančić komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Vigano passt de bal met de wreef. Csiszér heeft problemen om de bal te vangen. Csiszér speelt de bal door. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pardo Del Burgo passt de bal met de wreef. Csiszér rent richting de bal. Csiszér passt de bal zonder na te denken. Buchta rent richting de bal. Buchta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Vigano passt de bal zonder na te denken. Daar is Zlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Rattata de bal. Rattata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tysiąc passt de bal met de wreef. Zlo speelt de bal door. Balcerowicz probeert naar een medespeler te passen. Rattata rent richting de bal. Rattata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rattata rent richting de bal. Rattata passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buchta de bal. Buchta schiet op doel. Roncolho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Magic fan 42 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KITS 64%, Magic fan 42 36%.
F.C KITS - Magic fan 42 0:1

50e minuut.
Čakar met een sublieme pass. Pardo Del Burgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo Del Burgo passt de bal in één keer door. Stančić rent richting de bal. Stančić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tysiąc passt de bal in één keer door. Zlo is nu in balbezit. Zlo speelt de bal door. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Petskaleu komt het veld opgelopen. Zurita komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vigano rent richting de bal. Vigano passt de bal met de wreef. Balcerowicz probeert naar een medespeler te passen. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Roncolho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petskaleu springt en kopt de bal. Roncolho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mannella heeft problemen om de bal te vangen. Mannella met een sublieme pass. Zurita speelt de bal door. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KITS 60%, Magic fan 42 40%.
F.C KITS - Magic fan 42 0:1