Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vai napola Yapaput-Yapoto
5 DEF D Tactiek 433m
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 54.1
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Dudka rent richting de bal. Bornäs onderschept slim de pass. Bornäs passt de bal zonder na te denken. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bornäs rent richting de bal. Bornäs haalt uit met een fantastische trap. Gomis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

9e minuut.
Beceren rent richting de bal. Beceren passt de bal met de wreef. Had rent richting de bal. Had haalt uit met een fantastische trap. Gomis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yapaput-Yapoto 0:1

14e minuut.
Had zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beceren heeft problemen om de bal te vangen. Beceren geeft een lange en hoge pass. Bornäs maakt een snoekduik en kopt de bal. Gomis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yapaput-Yapoto 0:2

15e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornäs passt de bal in één keer door. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bornäs is nu in balbezit. Koczur rent richting de bal. Bornäs onderschept slim de pass. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had schiet op doel. Gomis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pietroń geeft de bal voor. Klungelig pakt Bornäs de bal. Lazukić rent richting de bal. Bornäs onderschept slim de pass. Bornäs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yapaput-Yapoto 0:3

28e minuut.
Pietroń verovert de bal door een tackle van achteren. Pietroń speelt de bal door. Bornäs rent richting de bal. Bornäs draait met de bal, schiet en ... Gomis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Koczur is nu in balbezit. Pietroń onderschept slim de pass. Pietroń met een sublieme pass. Bornäs rent richting de bal. Bornäs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 62%, Yapaput-Yapoto 38%.
vai napola - Yapaput-Yapoto 0:3

51e minuut.
Hyży met de inworp. Dziewulski is nu in balbezit. Śmiglewski begaat een overtreding. Dziewulski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dziewulski kan niet meer verder spelen. Germain komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Had geeft een lange en hoge pass. Bornäs controleert de bal met de borst. Koczur rent richting de bal. Bornäs onderschept slim de pass. Bornäs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Had is nu in balbezit. Had geeft de bal voor. Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornäs draait met de bal, schiet en ... Gomis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Yunlong heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumortier. Yunlong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yunlong met een snel genomen vrije trap. Bornäs is nu in balbezit. Bornäs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yapaput-Yapoto 0:4

62e minuut.
Abreu met een snelle inworp. Pietroń met een sublieme pass. Śmiglewski geeft de bal voor. Bornäs is nu in balbezit. Bornäs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Pietroń speelt de bal door. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski passt de bal met de wreef. Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornäs haalt uit met een fantastische trap. Gomis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bornäs is nu in balbezit. Koczur is nu in balbezit. Bornäs verovert de bal door een tackle van achteren. Bornäs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yapaput-Yapoto 0:5

78e minuut.
Had rent richting de bal. Had geeft de bal voor. Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornäs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Śmiglewski passt de bal in één keer door. Abreu rent richting de bal. Abreu geeft de bal voor. Bornäs is nu in balbezit. Bornäs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Beceren de bal onder controle te krijgen. Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornäs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Had de bal. Had haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Dudka geeft de bal voor. Beceren kopt de bal weg. Klungelig pakt Koczur de bal. Bornäs is nu in balbezit. Bornäs schiet op doel. Gomis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Koczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornäs verovert de bal door een tackle van achteren. Fofana begaat een overtreding. Bornäs raakt geblesseerd tijdens het duel. Śmiglewski wilt de vrije trap nemen. Gomis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornäs haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu geeft de bal voor. Bornäs is nu in balbezit. Bornäs haalt uit met een fantastische trap. Gomis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Yapaput-Yapoto 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 69%, Yapaput-Yapoto 31%.
vai napola - Yapaput-Yapoto 0:6