Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le_sorcier Deus Ex Machina
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 25
zwak Schieten redelijk
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Carré geeft een hoge lob. Rodriguez probeert de bal aan de voet te houden. Letailleur is nu in balbezit. Letailleur geeft een lange en hoge pass. Bonneau krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bastien de bal. Robert bokst de bal weg. Gougeon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Le_sorcier - Deus Ex Machina 0:1

13e minuut.
Gougeon rent richting de bal. Gougeon passt de bal in één keer door. Bonneau rent richting de bal. Bonneau haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bastien de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bastien geeft een hoge lob. Inworp. Lacaze met de inworp. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez speelt de bal door. Robert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Biancheri passt de bal in één keer door. Barbe rent richting de bal. Beaufils verovert de bal door een tackle van achteren. Chambon verovert de bal door een tackle van achteren. Chambon schiet op doel. Moreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Carré de bal. Barbe is nu in balbezit. Barbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le_sorcier - Deus Ex Machina 1:1

18e minuut.
Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Barbe heeft problemen om de bal te vangen. Barbe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Doyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyen met een sublieme pass. Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon haalt uit met een fantastische trap. Moreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le_sorcier - Deus Ex Machina 2:1

31e minuut.
Lacaze passt de bal in één keer door. Bonneau is nu in balbezit. Bonneau passt de bal met de wreef. Gougeon rent richting de bal. Gougeon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le_sorcier - Deus Ex Machina 2:2

33e minuut.
Osman met een sublieme pass. Chambon rent richting de bal. Letailleur is nu in balbezit. Chambon onderschept slim de pass. Chambon speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Le_sorcier - Deus Ex Machina 3:2

36e minuut.
Hoarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Février onderschept slim de pass. Février met een sublieme pass. Gougeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gougeon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le_sorcier 56%, Deus Ex Machina 44%.
Le_sorcier - Deus Ex Machina 3:2

48e minuut.
Lacaze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouvrard verovert de bal door een tackle van achteren. Ouvrard geeft een lange en hoge pass. Barbe heeft problemen om de bal te vangen. Barbe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doyen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacaze met de inworp. Bonneau rent richting de bal. Bonneau geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gougeon is nu in balbezit. Gougeon schiet op doel. Robert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le_sorcier - Deus Ex Machina 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le_sorcier 57%, Deus Ex Machina 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Le_sorcier - Deus Ex Machina 3:3