Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monachil CF FC MASCARET
deepthroat Tactiek Du But le retour
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
22 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 45.4
formidable Schieten excellent
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Ráthonyi kopt de bal weg. Ourdouillie rent richting de bal. Ourdouillie met een sublieme pass. Divert geeft een lange en hoge pass. Coupet springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vitković verovert de bal door een tackle van achteren. Vitković geeft een lange en hoge pass. Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - FC MASCARET 0:1

8e minuut.
Coupet is nu in balbezit. Zebina bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolyaninov begaat een overtreding. Smolyaninov krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ráthonyi geeft de bal voor. Le Berre kopt de bal weg. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lussich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lussich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monachil CF - FC MASCARET 1:1

10e minuut.
Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angot. Lussich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reiherd zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuấn Hải maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chiabra passt de bal zonder na te denken. Reiherd is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lindre. Lindre krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie geeft een lange en hoge pass. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussich schiet op doel. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - FC MASCARET 2:1

19e minuut.
Inworp. Reiherd met de inworp. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải draait met de bal, schiet en ... Le Berre onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiabra zal de hoekschop nemen. Lussich rent richting de bal. Lussich haalt uit met een fantastische trap. Belfort maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Daar is Vitković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải passt de bal zonder na te denken. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Coupet met een sublieme pass. Klungelig pakt Paluch de bal. Smolyaninov maakt een afschuwelijke overtreding. Smolyaninov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

23e minuut.
Derman controleert de bal met de borst. Derman speelt de bal door. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải schiet op doel. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - FC MASCARET 3:1

24e minuut.
Zebina met een sublieme pass. Lindre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap. Belfort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - FC MASCARET 4:1

25e minuut.
Tuấn Hải is nu in balbezit. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hải heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - FC MASCARET 5:1

29e minuut.
Chiabra passt de bal met de wreef. Daar is Tuấn Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lussich is nu in balbezit. Lussich schiet op doel. Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - FC MASCARET 6:1

34e minuut.
Lindre is nu in balbezit. Lindre geeft de bal voor. Reiherd rent richting de bal. Reiherd draait met de bal, schiet en ... Belfort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - FC MASCARET 7:1

42e minuut.
Derman probeert naar een medespeler te passen. Lussich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ourdouillie. Ourdouillie krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Reiherd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derman is nu in balbezit. Derman passt de bal in één keer door. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reszke heeft problemen om de bal te vangen. Ourdouillie probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hải speelt de bal door. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - FC MASCARET 8:1

44e minuut.
Le Berre met een sublieme pass. Ourdouillie rent richting de bal. Ourdouillie geeft een lange en hoge pass. Lussich rent richting de bal. Lussich schiet op doel. Belfort bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 39%, FC MASCARET 61%.
Monachil CF - FC MASCARET 8:1

56e minuut.
Vitković is nu in balbezit. Vitković probeert naar een medespeler te passen. Cominges verovert de bal door een tackle van achteren. Angot probeert de bal met de borst te controleren. Angot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vitković met een sublieme pass. Daar is Divert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derman verovert de bal door een tackle van achteren. Derman geeft een hoge lob. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chiabra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lussich kopt de bal weg. Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap. Reszke probeert de bal aan de voet te houden. Belfort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Chiabra heeft problemen om de bal te vangen. Chiabra passt de bal in één keer door. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - FC MASCARET 9:1

71e minuut.
Văn Thịnh komt het veld opgelopen. Jędraszek komt het veld opgelopen. Ramalho komt het veld opgelopen. Tupã komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Divert met een sublieme pass. Zebina rent richting de bal. Jędraszek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jędraszek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Văn Thịnh geeft een hoge lob. Le Berre is nu in balbezit. Le Berre geeft een hoge lob. Divert geeft een lange en hoge pass. Paluch krijgt zijn hoofd ertegen. Leonino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Nierychlewski is nu in balbezit. Nierychlewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zebina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coupet geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 56%, FC MASCARET 44%.
Monachil CF - FC MASCARET 9:1