Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RO Agathois AS DORIAN
4++ Tactiek new 442
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
54.7 gemiddelde waardering 49.8
formidable Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Gaucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol verovert de bal door een tackle van achteren. Apostol probeert naar een medespeler te passen. Francesc is nu in balbezit. Francesc schiet op doel. Davidović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Katunarić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Francesc kopt de bal weg. Herczyk rent richting de bal. Kömürcü verovert de bal door een tackle van achteren. Kömürcü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Forest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacine is nu in balbezit. Pavlásek maakt een afschuwelijke overtreding. Pavlásek krijgt een gele kaart. Cacine raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cacine kan niet meer verder spelen. Renberg komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Gaucher passt de bal zonder na te denken. Klubkovas geeft een hoge lob. Lääne kopt de bal weg. Francesc rent richting de bal. Francesc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - AS DORIAN 1:0

25e minuut.
Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol geeft een lange en hoge pass. Tullander is nu in balbezit. Kömürcü onderschept slim de pass. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Davidović bokst de bal weg.

35e minuut.
Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal passt de bal met de wreef. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RO Agathois - AS DORIAN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 33%, AS DORIAN 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RO Agathois - AS DORIAN 1:1

46e minuut.
Kozakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Forest rent richting de bal. Vitányi maakt een afschuwelijke overtreding. Vitányi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klubkovas met een sublieme pass. Apostol rent richting de bal. Apostol passt de bal in één keer door. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Apostol onderschept slim de pass. Apostol passt de bal in één keer door. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü schiet op doel. Davidović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - AS DORIAN 2:1

71e minuut.
Davini verovert de bal door een tackle van achteren. Davini passt de bal zonder na te denken. Francesc rent richting de bal. Francesc haalt uit met een fantastische trap. Davidović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
García Rodríguez geeft de bal voor. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Klubkovas verovert de bal door een tackle van achteren. Klubkovas geeft een hoge lob. Francesc kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
García Rodríguez onderschept slim de pass. García Rodríguez geeft de bal voor. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest draait met de bal, schiet en ... Picchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RO Agathois - AS DORIAN 2:2

82e minuut.
Pavlásek met een sublieme pass. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi passt de bal met de wreef. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - AS DORIAN 3:2

85e minuut.
Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Klubkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest onderschept slim de pass. Forest schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RO Agathois - AS DORIAN 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 40%, AS DORIAN 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RO Agathois - AS DORIAN 3:3