Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brecé SP FC Givenchy
541 Tactiek FRED
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 47
very good Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen solid


14e minuut.
Janin geeft een hoge lob. Müffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Müffler geeft een hoge lob. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Caterincă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pelletta komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Janin passt de bal met de wreef. Ülevain is nu in balbezit. Ülevain geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - FC Givenchy 1:0

34e minuut.
Jourde is nu in balbezit. Byrdziak verovert de bal door een tackle van achteren. Byrdziak geeft de bal voor. Aloupogiannis springt en kopt de bal. Tripicchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Tripicchio trapt de bal weg van het doel. Janin kopt de bal weg. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Glonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Dağdeviren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dedieu komt het veld opgelopen. Bekkevold zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grzechowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Glonek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brecé SP 60%, FC Givenchy 40%.
Brecé SP - FC Givenchy 1:0

49e minuut.
Burlan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ülevain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacoszek geeft de bal voor. Aloupogiannis is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Galletti rent richting de bal. Malek onderschept slim de pass. Malek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aloupogiannis de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vukašević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašević geeft een hoge lob. Inworp. Ülevain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byrdziak geeft de bal voor. Tripicchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Dedieu speelt de bal door. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Tripicchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - FC Givenchy 2:0

57e minuut.
Dedieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević onderschept slim de pass. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - FC Givenchy 3:0

58e minuut.
Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdziak geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - FC Givenchy 4:0

62e minuut.
Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Müffler geeft een lange en hoge pass. Burlan rent richting de bal. Aloupogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bekkevold. Bekkevold krijgt een gele kaart. Aloupogiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dedieu wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aloupogiannis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - FC Givenchy 5:0

79e minuut.
Burlan heeft problemen om de bal te vangen. Aloupogiannis begaat een overtreding. Burlan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bekkevold met een snel genomen vrije trap. Grzechowiak kopt de bal weg. Đinđić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peneş rent richting de bal. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Glonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Byrdziak passt de bal zonder na te denken. Dedieu rent richting de bal. Dedieu geeft een hoge lob. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jacoszek kopt de bal weg. Aloupogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Bekkevold de bal. Malek is nu in balbezit. Malek speelt de bal door. Jacoszek geeft de bal voor. Aloupogiannis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brecé SP 36%, FC Givenchy 64%.
Brecé SP - FC Givenchy 5:0