Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pied-carré FC Olympique losc
352 Tactiek 424Transform
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 42.2
adequate Schieten good
good Passen good
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Ferreri is nu in balbezit. Ferreri passt de bal met de wreef. Chartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chartier haalt uit met een fantastische trap. Göllei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamare onderschept slim de pass. Gałczyński begaat een overtreding. Gałczyński krijgt een gele kaart. Delamare raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Couriol verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdon speelt de bal door. Kienast met een sublieme pass. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bourdon rent richting de bal. Bourdon met een sublieme pass. Bérard speelt de bal door. Chartier is nu in balbezit. Chartier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bourdon heeft problemen om de bal te vangen. Bourdon passt de bal zonder na te denken. Jinming speelt de bal door. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 60%, Olympique losc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pied-carré FC - Olympique losc 0:0

53e minuut.
Demay geeft een lange en hoge pass. Bérard rent richting de bal. Bérard passt de bal met de wreef. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Jinming passt de bal zonder na te denken. Gałczyński is nu in balbezit. Daar is Gałczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Demay de bal onder controle te krijgen. Le Gal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés draait met de bal, schiet en ... Le Gal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Meynieu verovert de bal door een tackle van achteren. Meynieu geeft een lange en hoge pass. Quadrelli geeft een lange en hoge pass. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Le Gal bokst de bal weg.

75e minuut.
Daar is Văcăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaby is nu in balbezit. Diaby passt de bal met de wreef. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bourdon passt de bal met de wreef. Ragiotto heeft problemen om de bal te vangen. Văcăroiu is nu in balbezit. Chartier verovert de bal door een tackle van achteren. Chartier haalt uit met een fantastische trap. Göllei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Solymosi rent richting de bal. Solymosi geeft een hoge lob. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Pinczés rent richting de bal. Pinczés draait met de bal, schiet en ... Le Gal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Correira de bal. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński schiet op doel. Le Gal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Olympique losc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 64%, Olympique losc 36%.
Pied-carré FC - Olympique losc 0:1