Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:57
  • Competitiewedstrijd: National.09
  • Stadion: Unity Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4670
Unity dreamstar
352 Tactiek chelsea
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen excellent


13e minuut.
Adamczyk geeft de bal voor. Murat kopt de bal weg. Linares heeft problemen om de bal te vangen. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Silva speelt de bal door. Nowak rent richting de bal. Nowak passt de bal met de wreef. Clain rent richting de bal. Clain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Piech rent richting de bal. Piech passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kisjelica de bal onder controle te krijgen. Clain is nu in balbezit. Clain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. La Ling trapt de bal weg van het doel. Nowak kopt de bal weg. Clain heeft problemen om de bal te vangen. Clain draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Adamczyk de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montes neemt de hoekschop. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain schiet op doel. La Ling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nowak speelt de bal door. Clain is nu in balbezit. Gourdon begaat een overtreding. Gourdon krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Clain rent richting de bal. Clain draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Völzow de bal onder controle te krijgen. Adamczyk speelt de bal door. Daar is La Ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - dreamstar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unity 63%, dreamstar 37%.
Unity - dreamstar 0:1

63e minuut.
Nowak rent richting de bal. Nowak passt de bal met de wreef. Clain is nu in balbezit. Clain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - dreamstar 0:2

64e minuut.
Inworp. Nowak met de inworp. Cüreklibatur is nu in balbezit. Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Montes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
de Aguilar Malda bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes is nu in balbezit. Montes geeft een lange en hoge pass. Clain is nu in balbezit. Clain haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Daar is Cadet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourdon is nu in balbezit. Cadet begaat een overtreding. Cadet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unity 67%, dreamstar 33%.
Unity - dreamstar 0:2