Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viva paris SPIDERMAN
viva tact Tactiek 4222
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
32.9 gemiddelde waardering 40.8
adequate Schieten very good
average Passen average
average Verdedigen good


1e minuut.
Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Beleavschi heeft problemen om de bal te vangen. Beleavschi geeft de bal voor. Gronek rent richting de bal. Gronek schiet op doel. Czuma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Eltrudis geeft een lange en hoge pass. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Gronek controleert de bal met de borst. Gronek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - SPIDERMAN 0:1

10e minuut.
Guzmán met een snelle inworp. Lavi met een sublieme pass. Micsoniu met een sublieme pass. Grünvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünvald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Strungăreanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Marney de bal. Marney met een sublieme pass. Gronek is nu in balbezit. Gronek haalt uit met een fantastische trap. Czuma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Marney verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroš rent richting de bal. Guzmán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guzmán krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Predieri met een sublieme pass. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Gronek is nu in balbezit. Gronek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - SPIDERMAN 0:2

25e minuut.
Eltrudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gronek de bal. Gronek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - SPIDERMAN 0:3

30e minuut.
Lavi rent richting de bal. Furgalski verovert de bal door een tackle van achteren. Furgalski passt de bal zonder na te denken. Gronek is nu in balbezit. Gronek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viva paris 64%, SPIDERMAN 36%.
viva paris - SPIDERMAN 0:3

53e minuut.
Beleavschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleavschi geeft de bal voor. Furgalski is nu in balbezit. Furgalski haalt uit met een fantastische trap. Czuma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - SPIDERMAN 0:4

55e minuut.
Beleavschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleavschi geeft een hoge lob. Gronek rent richting de bal. Gronek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - SPIDERMAN 0:5

60e minuut.
Lavi geeft een hoge lob. Jaroš rent richting de bal. Grünvald verovert de bal door een tackle van achteren. Grünvald schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Furgalski kopt de bal weg. Śmigiel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gronek. Gronek krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Eltrudis verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroš rent richting de bal. Eltrudis maakt een afschuwelijke overtreding. Eltrudis krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Guzmán met de inworp. Lavi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaroš. Jaroš krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Baldrighi is nu in balbezit. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán speelt de bal door. Micsoniu geeft de bal voor. Grünvald maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tuğracıbaşı geeft een hoge lob. Beleavschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleavschi geeft een hoge lob. Grünvald is nu in balbezit. Grünvald haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - SPIDERMAN 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viva paris 53%, SPIDERMAN 47%.
viva paris - SPIDERMAN 1:5