Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
étoile rouge de berven Unity
def a 5 2 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten weak
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila passt de bal in één keer door. Gourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuny onderschept slim de pass. Cuny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Unity 1:0

4e minuut.
Lhomme rent richting de bal. Sáez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lhomme raakt geblesseerd tijdens het duel. Sáez met een sublieme pass. Cuny neemt de penalty, wat een uithaal! La Ling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Leclère passt de bal zonder na te denken. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuny passt de bal met de wreef. Hodida is nu in balbezit. Hodida schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Unity 2:0

11e minuut.
Völzow kopt de bal weg. Plesca rent richting de bal. Plesca passt de bal in één keer door. Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Plesca kopt de bal weg. Hodida rent richting de bal. Völzow begaat een overtreding. Hodida is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Lhomme met een sublieme pass. Águila probeert naar een medespeler te passen. Hodida is nu in balbezit. Cuny rent richting de bal. Cuny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Völzow de bal. Völzow verovert de bal door een tackle van achteren. Cornu is nu in balbezit. Cornu geeft een lange en hoge pass. Lhomme kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuny is nu in balbezit. Cuny schiet op doel. La Ling probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cüreklibatur speelt de bal door. Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile rouge de berven 39%, Unity 61%.
étoile rouge de berven - Unity 2:0

50e minuut.
Lhomme onderschept slim de pass. Lhomme geeft een hoge lob. Klungelig pakt Völzow de bal. Hodida is nu in balbezit. Hodida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy onderschept slim de pass. Roy met een sublieme pass. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Roy geeft een lange en hoge pass. Leclère rent richting de bal. Polak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Polak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Polak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Roy probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Plesca speelt de bal door. Hodida rent richting de bal. Hodida haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plesca rent richting de bal. Plesca geeft de bal voor. La Ling bokst de bal weg.

70e minuut.
Leclère is nu in balbezit. Leclère probeert naar een medespeler te passen. Hodida rent richting de bal. Hodida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Unity 3:0

77e minuut.
Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère geeft een lange en hoge pass. Hodida rent richting de bal. Hodida schiet op doel. La Ling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Unity 4:0

80e minuut.
Nuic met een sublieme pass. Hodida rent richting de bal. Hodida passt de bal met de wreef. Cuny rent richting de bal. Cuny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Leclère is nu in balbezit. Leclère probeert naar een medespeler te passen. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuny schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Leclère speelt de bal door. Hodida is nu in balbezit. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Unity 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile rouge de berven 27%, Unity 73%.
étoile rouge de berven - Unity 5:0