Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. BEZENET FC Sanchid
4-3-3 FCB E H Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
14% Spel op eigen helft 86%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 18.6
zeer goed Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Doeltrap. Gress trapt de bal weg van het doel. Krispis met een sublieme pass. Daar is Ismael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismael haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cornu heeft problemen om de bal te vangen. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu begaat een overtreding. Latovlevici raakt geblesseerd tijdens het duel. Krispis komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parent trapt de bal weg. Krispis kopt de bal weg. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parent kopt de bal weg. Venóš is nu in balbezit. Venóš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fusaglia rent richting de bal. Krispis probeert naar een medespeler te passen. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici draait met de bal, schiet en ... Bertrand-Demanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Parent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latovlevici is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ismael geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Venóš is nu in balbezit. Venóš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Krispis rent richting de bal. Krispis passt de bal zonder na te denken. Venóš rent richting de bal. Venóš geeft een hoge lob. Ismael krijgt zijn hoofd ertegen. Bertrand-Demanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Venóš probeert naar een medespeler te passen. Latovlevici is nu in balbezit. Cornu rent richting de bal. Latovlevici onderschept slim de pass. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Venóš passt de bal in één keer door. Cornu probeert naar een medespeler te passen. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap. Bertrand-Demanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - FC Sanchid 1:0

32e minuut.
Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent rent richting de bal. Latovlevici verovert de bal door een tackle van achteren. Venóš is nu in balbezit. Venóš schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - FC Sanchid 2:0

35e minuut.
Venóš bereikt de bal nog maar net als eerste. Venóš probeert naar een medespeler te passen. Krispis probeert naar een medespeler te passen. Latovlevici controleert de bal met de borst. Latovlevici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cornu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertrand-Demanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bertrand-Demanes met een sublieme pass. Krispis kopt de bal weg. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici onderschept slim de pass. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BEZENET 20%, FC Sanchid 80%.
F.C. BEZENET - FC Sanchid 2:0

48e minuut.
Tardy heeft problemen om de bal te vangen. Ismael is nu in balbezit. Ismael passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Latovlevici de bal. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap. Bertrand-Demanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - FC Sanchid 3:0

50e minuut.
Wilkins passt de bal met de wreef. Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismael geeft de bal voor. Latovlevici springt en kopt de bal. Bertrand-Demanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Venóš passt de bal in één keer door. Gress is nu in balbezit. Ismael onderschept slim de pass. Ismael draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Parent kopt de bal weg. Wilkins rent richting de bal. Wilkins met een sublieme pass. Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismael draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fiévet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiévet geeft de bal voor. Lučan speelt de bal door. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap. Bertrand-Demanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ismael rent richting de bal. Ismael schiet op doel. Daar is Gress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krispis rent richting de bal. Krispis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ismael controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro geeft een lange en hoge pass. Daar is Latovlevici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latovlevici draait met de bal, schiet en ... Bertrand-Demanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Venóš geeft de bal voor. Wilkins heeft problemen om de bal te vangen. Wilkins passt de bal zonder na te denken. Venóš is nu in balbezit. Venóš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fusaglia passt de bal zonder na te denken. Daar is Venóš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venóš geeft de bal voor. Daar is Ismael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismael schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Venóš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wilkins heeft problemen om de bal te vangen. Ismael is nu in balbezit. Ismael haalt uit met een fantastische trap. Bertrand-Demanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wilkins is nu in balbezit. Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismael geeft de bal voor. Venóš rent richting de bal. Venóš draait met de bal, schiet en ... Bertrand-Demanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Venóš schiet op doel. Parent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fusaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venóš rent richting de bal. Venóš haalt uit met een fantastische trap. Bertrand-Demanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - FC Sanchid 4:0

78e minuut.
Magro speelt de bal door. Ociepka is nu in balbezit. Ociepka geeft de bal voor. Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismael draait met de bal, schiet en ... Bertrand-Demanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - FC Sanchid 5:0

81e minuut.
Fusaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusaglia speelt de bal door. Venóš rent richting de bal. Venóš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - FC Sanchid 6:0

84e minuut.
Doeltrap. Parent trapt de bal weg van het doel. Fusaglia kopt de bal weg. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Wilkins de bal. Wilkins probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fusaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusaglia met een sublieme pass. Latovlevici rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - FC Sanchid 7:0

88e minuut.
Venóš geeft de bal voor. Ismael springt en kopt de bal. Daar is Gress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici schiet op doel. Bertrand-Demanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ismael neemt de hoekschop. Venóš bereikt de bal nog maar net als eerste. Venóš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Inworp. Ismael met de inworp. Wilkins rent richting de bal. Wilkins geeft de bal voor. Venóš springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bertrand-Demanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Venóš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bertrand-Demanes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ismael is nu in balbezit. Ismael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - FC Sanchid 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BEZENET 8%, FC Sanchid 92%.
F.C. BEZENET - FC Sanchid 8:0