Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. BEZENET Unity
4-3-3 FCB E H Tactiek 352
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 41.6
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ismael is nu in balbezit. Ismael geeft een hoge lob. Venóš springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cüreklibatur geeft een hoge lob. Espinoza kopt de bal weg. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Völzow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Unity 1:0

16e minuut.
Cüreklibatur met een snelle inworp. Mello is nu in balbezit. Mello passt de bal met de wreef. Murat is nu in balbezit. Murat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lučan met een harde bal richting middenveld. Krispis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krispis passt de bal zonder na te denken. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Unity 2:0

20e minuut.
Polak rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ismael zal de hoekschop nemen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. La Ling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mezzano rent richting de bal. Mezzano passt de bal met de wreef. Sáez probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Völzow de bal. Völzow geeft de bal voor. Krispis kopt de bal weg. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. La Ling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Völzow geeft een lange en hoge pass. Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczyk begaat een overtreding. Adamczyk krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Adamczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza passt de bal met de wreef. Ismael is nu in balbezit. Ismael draait met de bal, schiet en ... La Ling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BEZENET 47%, Unity 53%.
F.C. BEZENET - Unity 2:0

47e minuut.
Magro geeft een hoge lob. Ismael is nu in balbezit. Ismael passt de bal met de wreef. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. La Ling trapt de bal weg van het doel. Fusaglia kopt de bal weg. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Krispis passt de bal met de wreef. Venóš bereikt de bal nog maar net als eerste. Krispis met een sublieme pass. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza schiet op doel. La Ling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Völzow geeft de bal voor. Fusaglia kopt de bal weg. Polak heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ismael is nu in balbezit. Ismael geeft een hoge lob. Fusaglia kopt de bal weg. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wilkins kopt de bal weg. Daar is Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krispis met een sublieme pass. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. La Ling bokst de bal weg.

73e minuut.
Wilkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkins passt de bal met de wreef. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Unity 3:0

75e minuut.
Fusaglia geeft de bal voor. Venóš rent richting de bal. Venóš met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Cüreklibatur rent richting de bal. Cüreklibatur geeft een lange en hoge pass. Stacey probeert de bal met de borst te controleren. Silva onderschept slim de pass. Silva haalt uit met een fantastische trap. Lučan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Fusaglia kopt de bal weg. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza passt de bal met de wreef. Ismael rent richting de bal. Ismael speelt de bal door. La Ling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Cüreklibatur probeert naar een medespeler te passen. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Stacey passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. La Ling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
La Ling probeert naar een medespeler te passen. Fusaglia kopt de bal weg. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. La Ling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Unity 4:0

86e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Sáez passt de bal in één keer door. Mezzano heeft problemen om de bal te vangen. Venóš is nu in balbezit. Venóš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Unity 5:0

90e minuut.
Murat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cüreklibatur de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilkins. Wilkins krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BEZENET 32%, Unity 68%.
F.C. BEZENET - Unity 5:0