Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pied-carré FC étoile rouge de berven
352 Tactiek def a 5 2
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 50
average Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Bourdon speelt de bal door. Chartier rent richting de bal. Chartier met een sublieme pass. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri schiet op doel. Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bourdon zal de hoekschop nemen. Bennett bokst de bal weg.

13e minuut.
Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme probeert naar een medespeler te passen. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lhomme met een snelle inworp. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandewalle geeft een lange en hoge pass. Hodida krijgt zijn hoofd ertegen. Le Gal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - étoile rouge de berven 0:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Diaby de bal onder controle te krijgen. Vandewalle speelt de bal door. Águila geeft een lange en hoge pass. Cuny rent richting de bal. Cuny haalt uit met een fantastische trap. Le Gal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lhomme draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Correira de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plesca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cuny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Le Gal trapt de bal weg van het doel. Shestakov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Demay de bal onder controle te krijgen. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lhomme probeert naar een medespeler te passen. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuny passt de bal zonder na te denken. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - étoile rouge de berven 0:2

44e minuut.
Shestakov rent richting de bal. Bourdon rent richting de bal. Plesca verovert de bal door een tackle van achteren. Plesca geeft een lange en hoge pass. Lhomme springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 65%, étoile rouge de berven 35%.
Pied-carré FC - étoile rouge de berven 0:2

48e minuut.
Bérard kopt de bal weg. Águila is nu in balbezit. Águila passt de bal in één keer door. Hodida is nu in balbezit. Hodida draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Águila verovert de bal door een tackle van achteren. Águila met een sublieme pass. Hodida rent richting de bal. Hodida haalt uit met een fantastische trap. Le Gal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - étoile rouge de berven 0:3

71e minuut.
Klungelig pakt Lhomme de bal. Lhomme geeft een hoge lob. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuny haalt uit met een fantastische trap. Demay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plesca zal de hoekschop nemen. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme passt de bal zonder na te denken. Cuny rent richting de bal. Cuny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Demay de bal. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida is nu in balbezit. Cuny is nu in balbezit. Cuny haalt uit met een fantastische trap. Le Gal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 56%, étoile rouge de berven 44%.
Pied-carré FC - étoile rouge de berven 0:3