Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique losc FC Givenchy
424Transform Tactiek FRED
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 47.6
adequate Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen very good


7e minuut.
Klungelig pakt Pieropan de bal. Quadrelli onderschept slim de pass. Quadrelli geeft een hoge lob. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés schiet op doel. Tripicchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Camejo is nu in balbezit. Pinczés onderschept slim de pass. Pinczés geeft een lange en hoge pass. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Tripicchio bokst de bal weg.

19e minuut.
Göllei met een harde bal richting middenveld. Galletti kopt de bal weg. Kienast heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Göllei bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Quadrelli passt de bal met de wreef. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés passt de bal zonder na te denken. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Belu passt de bal met de wreef. Grzechowiak is nu in balbezit. Quadrelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quadrelli krijgt een gele kaart. Grzechowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belu komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - FC Givenchy 0:1

43e minuut.
Pinczés met een snelle inworp. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo passt de bal zonder na te denken. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique losc 55%, FC Givenchy 45%.
Olympique losc - FC Givenchy 0:1

47e minuut.
Burlan geeft een hoge lob. Grzechowiak is nu in balbezit. Ragiotto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ragiotto krijgt een gele kaart. Grzechowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galletti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peneş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Camejo met een sublieme pass. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ragiotto. Grzechowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camejo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Burlan rent richting de bal. Galletti rent richting de bal. Galletti passt de bal in één keer door. Camejo geeft een hoge lob. Peneş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Quadrelli met een sublieme pass. Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guţu passt de bal met de wreef. Grzechowiak heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Kienast passt de bal zonder na te denken. Ragiotto rent richting de bal. Camejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camejo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Pinczés rent richting de bal. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Guţu met een sublieme pass. Galletti geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Pieropan bereikt de bal nog maar net als eerste. Giarrusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Petto begaat een overtreding. Giarrusso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique losc 55%, FC Givenchy 45%.
Olympique losc - FC Givenchy 0:1