Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xavos Deabru Gorriak
muchamiequinaria Tactiek Nosmas
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 70.5
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa passt de bal met de wreef. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Alaslan is nu in balbezit. Alaslan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemer passt de bal in één keer door. Alexa is nu in balbezit. Alexa geeft een lange en hoge pass. Alaslan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Madec is nu in balbezit. Madec probeert naar een medespeler te passen. Ferencas is nu in balbezit. Ferencas draait met de bal, schiet en ... Beňa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - Deabru Gorriak 1:0

21e minuut.
Kemer rent richting de bal. Kemer passt de bal in één keer door. Cieślik verovert de bal door een tackle van achteren. Híres rent richting de bal. Híres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Híres kopt de bal weg. Soloman is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soloman zal de hoekschop nemen. Alaslan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xavos - Deabru Gorriak 1:1

33e minuut.
Alaslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaslan passt de bal met de wreef. Híres rent richting de bal. Híres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Beňa speelt de bal door. Gniadek kopt de bal weg. László rent richting de bal. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - Deabru Gorriak 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xavos 68%, Deabru Gorriak 32%.
Xavos - Deabru Gorriak 2:1

54e minuut.
Marc rent richting de bal. Pawlica rent richting de bal. Pawlica speelt de bal door. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - Deabru Gorriak 3:1

55e minuut.
Kemer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alexa rent richting de bal. Alexa passt de bal in één keer door. Híres is nu in balbezit. Híres haalt uit met een fantastische trap. Chrzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Alexa is nu in balbezit. Alexa met een sublieme pass. Torlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Híres is nu in balbezit. Híres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ferencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu is nu in balbezit. Ferencas is nu in balbezit. Ferencas haalt uit met een fantastische trap. Beňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - Deabru Gorriak 4:1

67e minuut.
Torrente passt de bal met de wreef. Gniadek speelt de bal door. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Klungelig pakt Kemer de bal. Kemer passt de bal zonder na te denken. Soloman rent richting de bal. Soloman geeft een hoge lob. Híres krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mânzeanu heeft problemen om de bal te vangen. Pawlica speelt de bal door. Ferencas rent richting de bal. Ferencas haalt uit met een fantastische trap. Beňa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - Deabru Gorriak 5:1

84e minuut.
Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz speelt de bal door. Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexa geeft een lange en hoge pass. Híres maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Soloman is nu in balbezit. Soloman schiet op doel. Armeanca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Híres bereikt de bal nog maar net als eerste. Híres schiet op doel. Chrzanowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xavos 61%, Deabru Gorriak 39%.
Xavos - Deabru Gorriak 5:1