Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Q-3 REVOLUTIONS F.C.Rohan
kaka Tactiek 2022-01
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 67
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 52.9
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Negrillo rent richting de bal. Negrillo passt de bal met de wreef. Gimeno Molina speelt de bal door. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ... Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chalaris probeert naar een medespeler te passen. Silva speelt de bal door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Silva passt de bal met de wreef. Berruet is nu in balbezit. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva geeft de bal voor. Buzea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Matuszyński kopt de bal weg. Barbens is nu in balbezit. Barbens met een sublieme pass. Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Surrallés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Martín García onderschept slim de pass. Martín García speelt de bal door. Silva met een sublieme pass. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... Nezbud bokst de bal weg. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Buzea rent richting de bal. Silva rent richting de bal. Silva passt de bal in één keer door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Martín García speelt de bal door. Barbens is nu in balbezit. Barbens passt de bal zonder na te denken. Surrallés rent richting de bal. Surrallés schiet op doel. Paal! Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Nezbud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Doblas Santana kopt de bal weg. Martín García rent richting de bal. Martín García geeft een hoge lob. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:1

21e minuut.
Martín García rent richting de bal. Martín García geeft een lange en hoge pass. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:2

23e minuut.
Doblas Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas Santana geeft de bal voor. Silva probeert naar een medespeler te passen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Opas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín García met een snelle inworp. Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Surrallés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Martín García rent richting de bal. Martín García met een sublieme pass. Klungelig pakt Silva de bal. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. Nezbud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrillo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martín García zal de hoekschop nemen. Buzea springt en kopt de bal. Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martín García neemt de hoekschop. Surrallés rent richting de bal. Surrallés haalt uit met een fantastische trap. Nezbud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:3

36e minuut.
Matuszyński speelt de bal door. Negrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Surrallés begaat een overtreding. Negrillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Negrillo kan niet meer verder spelen. Mądrochowski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Martín García speelt de bal door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... Nezbud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:4

41e minuut.
Doblas Santana is nu in balbezit. Martín García met een sublieme pass. Silva geeft een hoge lob. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Nezbud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín García speelt de bal door. Barbens is nu in balbezit. Barbens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nezbud trapt de bal weg van het doel. Doblas Santana kopt de bal weg. Silva probeert naar een medespeler te passen. Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Surrallés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Raudona komt het veld opgelopen. Tatoń komt het veld opgelopen. Peeters komt het veld opgelopen. Martínez Hernández komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Martínez Hernández onderschept slim de pass. Martínez Hernández geeft de bal voor. Silva kopt de bal weg. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 82%, F.C.Rohan 18%.
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:5

49e minuut.
Peeters is nu in balbezit. Peeters met een sublieme pass. Martínez Hernández speelt de bal door. Barbens bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Buzea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:6

50e minuut.
Ferrera speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peeters zal de hoekschop nemen. Barbens springt en kopt de bal. Berruet heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Tatoń kopt de bal weg. Barbens bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbens passt de bal zonder na te denken. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peeters met een sublieme pass. Martínez Hernández is nu in balbezit. Martínez Hernández schiet op doel. Nezbud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Daar is Gimeno Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peeters is nu in balbezit. Peeters passt de bal met de wreef. Martínez Hernández is nu in balbezit. Martínez Hernández schiet op doel. Nezbud bokst de bal weg.

54e minuut.
Inworp. Silva met een snelle inworp. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ... Nezbud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Matuszyński kopt de bal weg. Barbens rent richting de bal. Barbens passt de bal met de wreef. Martínez Hernández is nu in balbezit. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peeters is nu in balbezit. Peeters schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:7

56e minuut.
Falcón passt de bal zonder na te denken. Gimeno Molina is nu in balbezit. Peeters probeert naar een medespeler te passen. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández draait met de bal, schiet en ... Nezbud bokst de bal weg.

59e minuut.
Barbens speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva passt de bal met de wreef. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ... Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbens speelt de bal door. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mądrochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Peeters met een sublieme pass. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... Nezbud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:8

62e minuut.
Daar is Buzea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea speelt de bal door. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:9

62e minuut.
Denia Sánchez speelt de bal door. Ferrera heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Hernández onderschept slim de pass. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap. Nezbud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martínez Hernández is nu in balbezit. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buzea geeft de bal voor. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández onderschept slim de pass. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Mądrochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peeters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeters geeft een hoge lob. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández draait met de bal, schiet en ... Nezbud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:10

67e minuut.
Ferrera speelt de bal door. Chalaris heeft problemen om de bal te vangen. Chalaris passt de bal met de wreef. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silva geeft de bal voor. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva passt de bal met de wreef. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:11

73e minuut.
Doblas Santana passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal in één keer door. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández schiet op doel. Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peeters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeters haalt uit met een fantastische trap. Nezbud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:12

74e minuut.
Daar is Ferrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berruet rent richting de bal. Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Buzea schiet op doel. Nezbud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:13

78e minuut.
Barbens is nu in balbezit. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski met een sublieme pass. Daar is Buzea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea schiet op doel. Nezbud bokst de bal weg. Martínez Hernández is nu in balbezit. Martínez Hernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:14

81e minuut.
Doblas Santana probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Silva geeft de bal voor. Martínez Hernández krijgt zijn hoofd ertegen. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:15

83e minuut.
Inworp. Peeters met een snelle inworp. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barbens rent richting de bal. Barbens passt de bal met de wreef. Mądrochowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mądrochowski is nu in balbezit. Peeters onderschept slim de pass. Peeters met een sublieme pass. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... Nezbud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal zonder na te denken. Martínez Hernández is nu in balbezit. Martínez Hernández schiet op doel. Nezbud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:16

86e minuut.
Castañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Hernández passt de bal in één keer door. Barbens rent richting de bal. Barbens haalt uit met een fantastische trap. Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martínez Hernández is nu in balbezit. Martínez Hernández draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:17

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nezbud niet meer kan verder spelen. Lizardi Etxeberría komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Raudona passt de bal in één keer door. Barbens is nu in balbezit. Barbens passt de bal zonder na te denken. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 86%, F.C.Rohan 14%.
Q-3 REVOLUTIONS - F.C.Rohan 0:18