Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrella Del Sur C.F loming
Branha3 Tactiek ok
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 60
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


6e minuut.
Domenech Ceballos geeft de bal voor. Andonov rent richting de bal. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Özmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - loming 1:0

8e minuut.
Etchegoimberry rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habrat. Etchegoimberry raakt geblesseerd tijdens het duel. Kawulok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Etchegoimberry springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kawulok passt de bal met de wreef. Szántó met een sublieme pass. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi geeft de bal voor. Etchegoimberry krijgt zijn hoofd ertegen. Azizoğlu bokst de bal weg.

24e minuut.
Bracamonte rent richting de bal. Bracamonte probeert naar een medespeler te passen. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Özmen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - loming 2:0

24e minuut.
Bega Begagić is nu in balbezit. Szántó probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zdun de bal. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Özmen bokst de bal weg.

40e minuut.
Habrat speelt de bal door. Domenech Ceballos rent richting de bal. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić schiet op doel. Etchegoimberry probeert de bal aan de voet te houden. Azizoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 48%, loming 52%.
Estrella Del Sur C.F - loming 2:0

47e minuut.
Korvín geeft een hoge lob. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu passt de bal met de wreef. Bracamonte rent richting de bal. Bracamonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Korvín verovert de bal door een tackle van achteren. Domenech Ceballos heeft problemen om de bal te vangen. Domenech Ceballos geeft de bal voor. Andonov springt en kopt de bal. Özmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Vascu kopt de bal weg. Daar is Zdun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracamonte is nu in balbezit. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Özmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - loming 3:0

61e minuut.
Riepler onderschept slim de pass. Riepler probeert naar een medespeler te passen. Domenech Ceballos rent richting de bal. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Özmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piórko heeft problemen om de bal te vangen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - loming 4:0

65e minuut.
Pannecoucke speelt de bal door. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pāvs verovert de bal door een tackle van achteren. Pāvs passt de bal zonder na te denken. Vascu is nu in balbezit. Özmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Etchegoimberry is nu in balbezit. Ángel onderschept slim de pass. Ángel geeft een lange en hoge pass. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ... Özmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pāvs rent richting de bal. Pāvs met een sublieme pass. Piórko rent richting de bal. Bracamonte rent richting de bal. Bracamonte schiet op doel. Özmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ... Özmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ángel probeert naar een medespeler te passen. Pannecoucke geeft een hoge lob. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - loming 5:0

89e minuut.
Ángel geeft een lange en hoge pass. Riepler bereikt de bal nog maar net als eerste. Riepler geeft een lange en hoge pass. Bracamonte rent richting de bal. Bracamonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 35%, loming 65%.
Estrella Del Sur C.F - loming 5:0