Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic Apatía
doble pivot Tactiek BalonesPinchados
49% Balbezit 51%
23% Spel op eigen helft 77%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 62.6
outstanding Schieten good
very good Passen very good
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Inworp. Kulikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugu verovert de bal door een tackle van achteren. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă haalt uit met een fantastische trap. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Heredia rent richting de bal. Heredia passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Aguado speelt de bal door. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
EL Baloushi probeert naar een medespeler te passen. Soyez rent richting de bal. Kulikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soyez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Soyez kan niet meer verder spelen. Sapek komt het veld opgelopen.

18e minuut.
EL Baloushi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulikowski met een snelle inworp. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kulikowski met een sublieme pass. Aarma is nu in balbezit. Aarma passt de bal met de wreef. Mincă is nu in balbezit. Mincă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
EL Baloushi geeft een hoge lob. Sapek kopt de bal weg. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski geeft een lange en hoge pass. Pavlenko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kulikowski speelt de bal door. Stuber probeert naar een medespeler te passen. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk geeft een lange en hoge pass. Mincă maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 24%, Apatía 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Floc Atlètic - Apatía 0:0

48e minuut.
Heredia is nu in balbezit. Wiercioch met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kulikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mincă springt en kopt de bal. Coroianu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kulikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mincă krijgt zijn hoofd ertegen. Coroianu bokst de bal weg. Pavlenko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Apatía 1:0

53e minuut.
EL Baloushi geeft de bal voor. Stuber heeft problemen om de bal te vangen. Stuber met een sublieme pass. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mandrejauskas geeft een lange en hoge pass. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski passt de bal met de wreef. Mincă rent richting de bal. Mincă schiet op doel. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruziński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sapek met een snelle inworp. Kulikowski speelt de bal door. Kciuk met een sublieme pass. Daar is Mincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincă draait met de bal, schiet en ... Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kulikowski kopt de bal weg. Stuber rent richting de bal. Stuber met een sublieme pass. Mincă is nu in balbezit. Mincă schiet op doel. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kciuk passt de bal zonder na te denken. Pavlenko is nu in balbezit. Mantelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlenko raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mincă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 22%, Apatía 78%.
Floc Atlètic - Apatía 1:0