Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apatía T-mobile quintanar
BalonesPinchados Tactiek IIIplus+NUN
51% Balbezit 49%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 66.4
very good Schieten outstanding
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Bugu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Márquez met een snelle inworp. Inglés rent richting de bal. Inglés geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Wiercioch is nu in balbezit. Inglés onderschept slim de pass. Inglés geeft een hoge lob. Fogel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Márquez met een snelle inworp. Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. Inglés geeft een lange en hoge pass. Krzywy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Abugattás bereikt de bal nog maar net als eerste. Abugattás geeft de bal voor. Márquez kopt de bal weg. Inglés geeft een hoge lob. Fogel springt en kopt de bal. Coroianu bokst de bal weg.

9e minuut.
Bugu geeft de bal voor. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru geeft een lange en hoge pass. Inglés geeft een hoge lob. Krzywy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Soyez is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inglés met een snelle inworp. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bugu speelt de bal door. Soyez rent richting de bal. Márquez begaat een overtreding. Márquez krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Inworp. Inglés met een snelle inworp. Vân Đức speelt de bal door. Pérez López is nu in balbezit. Pérez López geeft de bal voor. Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Soyez speelt de bal door. Wiercioch is nu in balbezit. Met opzet legt Vân Đức zijn tegenspeler op de grond. Wiercioch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wiercioch kan niet meer verder spelen. Radziusz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Vân Đức met de inworp. Inglés geeft een hoge lob. Mandrejauskas speelt de bal door. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi schiet op doel. Franch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
EL Baloushi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandrejauskas rent richting de bal. Mandrejauskas geeft de bal voor. Radziusz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - T-mobile quintanar 1:0

35e minuut.
Krzywy probeert naar een medespeler te passen. Fogel rent richting de bal. Pérez López rent richting de bal. Pérez López haalt uit met een fantastische trap. Birgül probeert de bal aan de voet te houden. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pérez López probeert naar een medespeler te passen. Inglés rent richting de bal. Inglés passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vân Đức de bal. Vân Đức haalt uit met een fantastische trap. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywy verovert de bal door een tackle van achteren. Krzywy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apatía - T-mobile quintanar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 78%, T-mobile quintanar 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apatía - T-mobile quintanar 1:1

51e minuut.
Mandrejauskas rent richting de bal. Mandrejauskas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Márquez met een snelle inworp. Inglés geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bueno Grimal geeft een lange en hoge pass. Daar is Abugattás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fogel rent richting de bal. Fogel haalt uit met een fantastische trap. Coroianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - T-mobile quintanar 1:2

60e minuut.
Inworp. Kruziński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pérez López probeert naar een medespeler te passen. Bueno Grimal is nu in balbezit. Lixăndroiu maakt een afschuwelijke overtreding. Lixăndroiu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Márquez speelt de bal door. Daar is Pérez López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez López geeft een hoge lob. Fogel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - T-mobile quintanar 1:3

76e minuut.
Márquez passt de bal in één keer door. Pérez López is nu in balbezit. Pérez López geeft een lange en hoge pass. Fogel krijgt zijn hoofd ertegen. Coroianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakai komt het veld opgelopen. Mureşeanu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dinis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soyez probeert de bal met de borst te controleren. Bucătaru speelt de bal door. Soyez is nu in balbezit. Soyez geeft een hoge lob. Franch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Radziusz rent richting de bal. Radziusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - T-mobile quintanar 2:3

89e minuut.
Mureşeanu geeft de bal voor. Vân Đức is nu in balbezit. Fogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogel schiet op doel. Coroianu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - T-mobile quintanar 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 77%, T-mobile quintanar 23%.
Apatía - T-mobile quintanar 2:4