Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apatía Tarragona Wolves
BalonesPinchados Tactiek TW433
53% Balbezit 47%
67% Spel op eigen helft 33%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen solide
uitmuntend Verdedigen goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantaheimo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki geeft een hoge lob. Görbe maakt een snoekduik en kopt de bal. Coroianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
EL Baloushi geeft een lange en hoge pass. Mandrejauskas kopt de bal weg. Lixăndroiu is nu in balbezit. Görbe verovert de bal door een tackle van achteren. Görbe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rantaheimo met een sublieme pass. Dibello heeft problemen om de bal te vangen. Dibello probeert naar een medespeler te passen. Görbe is nu in balbezit. Görbe haalt uit met een fantastische trap. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Dinis is nu in balbezit. Görbe onderschept slim de pass. Birgül verovert de bal door een tackle van achteren. Veintimilla onderschept slim de pass. Veintimilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veintimilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Veintimilla draait met de bal, schiet en ... Coroianu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Tarragona Wolves 0:1

21e minuut.
Georges met een sublieme pass. Mantelli is nu in balbezit. Veintimilla rent richting de bal. Veintimilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Tarragona Wolves 0:2

24e minuut.
Georges is nu in balbezit. Georges passt de bal met de wreef. Neag met een sublieme pass. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dibello passt de bal in één keer door. Mandrejauskas met een sublieme pass. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi geeft de bal voor. Methenitis kopt de bal weg. Tatarkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Tatarkiewicz speelt de bal door. Lixăndroiu met een sublieme pass. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi geeft een lange en hoge pass. Wiercioch springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Methenitis heeft problemen om de bal te vangen. Bugu rent richting de bal. Bugu met een sublieme pass. Wiercioch rent richting de bal. Wiercioch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Tarragona Wolves 1:2

44e minuut.
Wiercioch speelt de bal door. Bugu rent richting de bal. Bugu passt de bal in één keer door. Wiercioch rent richting de bal. Wiercioch haalt uit met een fantastische trap. Tatarkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 68%, Tarragona Wolves 32%.
Apatía - Tarragona Wolves 1:2

46e minuut.
Daar is Georges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georges passt de bal met de wreef. Veintimilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandrejauskas is nu in balbezit. Mandrejauskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Görbe passt de bal zonder na te denken. Veintimilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veintimilla onderschept slim de pass. Veintimilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rantaheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantaheimo passt de bal zonder na te denken. Neag speelt de bal door. Veintimilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Veintimilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rantaheimo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Görbe krijgt zijn hoofd ertegen. Coroianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Tarragona Wolves 1:3

60e minuut.
Inworp. Kruziński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wiśniowiecki geeft een hoge lob. Dinis is nu in balbezit. Veintimilla begaat een overtreding. Veintimilla krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Rantaheimo met een snelle inworp. Wiśniowiecki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lixăndroiu ... Strafschop! Lixăndroiu krijgt een gele kaart. Wiśniowiecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wiśniowiecki kan niet meer verder spelen. Valeriani komt het veld opgelopen. Georges neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Tarragona Wolves 1:4

66e minuut.
Valeriani met een sublieme pass. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı rent richting de bal. Kruziński onderschept slim de pass. Kruziński haalt uit met een fantastische trap. Tatarkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Görbe probeert naar een medespeler te passen. Georges rent richting de bal. Georges passt de bal met de wreef. Veintimilla is nu in balbezit. Veintimilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mantelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lixăndroiu speelt de bal door. Wiercioch is nu in balbezit. Wiercioch draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Mahmud probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugu passt de bal zonder na te denken. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Veintimilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Veintimilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi speelt de bal door. Wiercioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercioch schiet op doel. Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Tarragona Wolves 2:4

88e minuut.
Görbe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruziński. Görbe raakt geblesseerd tijdens het duel. Georges komt bij de bal en schiet. Veintimilla kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 67%, Tarragona Wolves 33%.
Apatía - Tarragona Wolves 2:4