Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
loming F.c granoller
ok Tactiek defensa4-4-2
67% Balbezit 33%
14% Spel op eigen helft 86%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 28.8
wonderbaarlijk Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Piña passt de bal zonder na te denken. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić passt de bal met de wreef. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 1:0

3e minuut.
Szántó passt de bal zonder na te denken. Daar is Bega Begagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 2:0

6e minuut.
Masi passt de bal zonder na te denken. Bega Begagić rent richting de bal. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 3:0

7e minuut.
Grecu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mesto de bal. Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ... Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 4:0

8e minuut.
Lando rent richting de bal. Bega Begagić verovert de bal door een tackle van achteren. Bega Begagić met een sublieme pass. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Krizsán trapt de bal weg van het doel. Bega Begagić kan de bal niet met de borst controleren. Bega Begagić schiet op doel. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

14e minuut.
Szántó probeert naar een medespeler te passen. Piña rent richting de bal. Jedliński met een sublieme pass. Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ... Krizsán bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Etchegoimberry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diéguez geeft een hoge lob. Halmosi kopt de bal weg. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez geeft een hoge lob. Kawulok kopt de bal weg. Bega Begagić heeft problemen om de bal te vangen. Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Masi met een sublieme pass. Bega Begagić heeft problemen om de bal te vangen. Bega Begagić passt de bal in één keer door. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Krizsán trapt de bal weg van het doel. Piña kopt de bal weg. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry schiet op doel. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 5:0

21e minuut.
Krizsán met een harde bal richting middenveld. Piña kopt de bal weg. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 6:0

28e minuut.
Etchegoimberry rent richting de bal. Diéguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Etchegoimberry raakt geblesseerd tijdens het duel. Szántó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 7:0

32e minuut.
Szántó speelt de bal door. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña passt de bal in één keer door. Daar is Etchegoimberry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić schiet op doel. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 8:0

34e minuut.
Masi probeert naar een medespeler te passen. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić geeft de bal voor. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 9:0

35e minuut.
Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert naar een medespeler te passen. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piña speelt de bal door. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Berja de bal onder controle te krijgen. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Halmosi speelt de bal door. Piña rent richting de bal. Piña speelt de bal door. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bega Begagić kopt de bal weg. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Bega Begagić heeft problemen om de bal te vangen. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lahaye is nu in balbezit. Lahaye geeft de bal voor. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Etchegoimberry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Krizsán bokst de bal weg.

44e minuut.
Piña speelt de bal door. Diéguez rent richting de bal. Etchegoimberry onderschept slim de pass. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 10:0

45e minuut.
Etchegoimberry probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bega Begagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bega Begagić passt de bal zonder na te denken. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry schiet op doel. Krizsán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loming 15%, F.c granoller 85%.
loming - F.c granoller 10:0

50e minuut.
de Paula Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. de Paula Gamero geeft de bal voor. Masi kopt de bal weg. Klungelig pakt Etchegoimberry de bal. Etchegoimberry schiet op doel. Krizsán bokst de bal weg.

51e minuut.
Lahaye speelt de bal door. de Paula Gamero speelt de bal door. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 11:0

53e minuut.
Kawulok passt de bal in één keer door. Piña is nu in balbezit. Piña passt de bal met de wreef. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 12:0

55e minuut.
Kawulok passt de bal met de wreef. Piña rent richting de bal. Piña passt de bal met de wreef. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Masi onderschept slim de pass. Masi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Etchegoimberry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Piña is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 13:0

62e minuut.
Masi met een sublieme pass. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 14:0

65e minuut.
Szántó geeft de bal voor. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña geeft een hoge lob. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 15:0

68e minuut.
Etchegoimberry onderschept slim de pass. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 16:0

69e minuut.
Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Piña is nu in balbezit. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 17:0

74e minuut.
Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić passt de bal met de wreef. Szántó met een sublieme pass. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krizsán met een sublieme pass. Grecu kopt de bal weg. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Halmosi geeft een hoge lob. Etchegoimberry kopt de bal weg. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña schiet op doel. Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert naar een medespeler te passen. Szántó kopt de bal weg. Daar is Etchegoimberry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Krizsán bokst de bal weg. de Paula Gamero heeft problemen om de bal te vangen. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - F.c granoller 18:0

85e minuut.
Bega Begagić maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Jedliński trapt de bal weg. Piña probeert de bal aan de voet te houden. Piña draait met de bal, schiet en ... Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Lahaye is nu in balbezit. Lahaye geeft de bal voor. Jedliński heeft problemen om de bal te vangen. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Krizsán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loming 12%, F.c granoller 88%.
loming - F.c granoller 18:0