Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodejet FC F.c granoller
4-4-2 Tactiek defensa4-4-2
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 29.5
very good Schieten weak
excellent Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Labkovich passt de bal zonder na te denken. Berja bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk onderschept slim de pass. Fulczyk geeft een lange en hoge pass. Pérez Valera springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt de Paula Gamero de bal. Rondo rent richting de bal. Pérez Valera rent richting de bal. Pérez Valera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 1:0

10e minuut.
Daar is Pérez Valera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Valera draait met de bal, schiet en ... Žvanut controleert de bal met de borst. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Armengol bereikt de bal nog maar net als eerste. Armengol speelt de bal door. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo haalt uit met een fantastische trap. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 2:0

15e minuut.
Fulczyk kopt de bal weg. Lambant heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Valera is nu in balbezit. Pérez Valera schiet op doel. Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Labkovich rent richting de bal. Labkovich met een sublieme pass. Rondo is nu in balbezit. Rondo draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 3:0

22e minuut.
Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Labkovich onderschept slim de pass. Labkovich geeft een lange en hoge pass. Rondo is nu in balbezit. Rondo schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Labkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Labkovich probeert naar een medespeler te passen. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Valera haalt uit met een fantastische trap. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rondo is nu in balbezit. Rondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 4:0

25e minuut.
Mesto passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Jedliński de bal onder controle te krijgen. Žvanut is nu in balbezit. Rondo verovert de bal door een tackle van achteren. Rondo schiet op doel. Krizsán bokst de bal weg.

29e minuut.
Armengol is nu in balbezit. Armengol passt de bal met de wreef. Labkovich heeft problemen om de bal te vangen. Rondo is nu in balbezit. Rondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 5:0

31e minuut.
Labkovich passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pérez Valera de bal. Rondo rent richting de bal. Rondo schiet op doel. Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 6:0

35e minuut.
Skjold is nu in balbezit. Labkovich verovert de bal door een tackle van achteren. Labkovich passt de bal met de wreef. Armengol bereikt de bal nog maar net als eerste. Armengol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pérez Valera geeft de bal voor. Krizsán probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk kopt de bal weg. Pérez Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Valera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Cansino de bal onder controle te krijgen. Armengol rent richting de bal. Armengol geeft een hoge lob. Daar is Pérez Valera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Valera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Krizsán trapt de bal weg van het doel. Fulczyk kopt de bal weg. Pérez Valera is nu in balbezit. Pérez Valera schiet op doel. Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 27%, F.c granoller 73%.
Rodejet FC - F.c granoller 7:0

47e minuut.
Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk passt de bal met de wreef. Labkovich is nu in balbezit. Labkovich haalt uit met een fantastische trap. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 8:0

49e minuut.
Labkovich passt de bal met de wreef. Rondo is nu in balbezit. Rondo geeft een hoge lob. Pérez Valera is nu in balbezit. Pérez Valera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 9:0

53e minuut.
Armengol verovert de bal door een tackle van achteren. Armengol met een sublieme pass. Rondo rent richting de bal. Rondo schiet op doel. Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 10:0

57e minuut.
Daar is Labkovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labkovich geeft een hoge lob. Daar is Jedliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondo is nu in balbezit. Rondo schiet op doel. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Armengol is nu in balbezit. Armengol geeft een lange en hoge pass. Rondo is nu in balbezit. Rondo draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Lambant verovert de bal door een tackle van achteren. Lambant geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labkovich geeft een hoge lob. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rondo heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Valera is nu in balbezit. Pérez Valera draait met de bal, schiet en ... Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 11:0

62e minuut.
Labkovich is nu in balbezit. Labkovich passt de bal met de wreef. Pérez Valera rent richting de bal. Pérez Valera draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi geeft een lange en hoge pass. Rondo kopt de bal weg. Pérez Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Valera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Armengol passt de bal met de wreef. Labkovich is nu in balbezit. Labkovich probeert naar een medespeler te passen. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo draait met de bal, schiet en ... Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 12:0

69e minuut.
Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassidy verovert de bal door een tackle van achteren. Cassidy passt de bal in één keer door. Armengol is nu in balbezit. Armengol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Krizsán trapt de bal weg. Cassidy kopt de bal weg. Rondo geeft een hoge lob. Pérez Valera rent richting de bal. Pérez Valera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 13:0

72e minuut.
Lando bereikt de bal nog maar net als eerste. Lando passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skjold de bal. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo schiet op doel. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rondo rent richting de bal. Rondo geeft de bal voor. Krizsán bokst de bal weg.

75e minuut.
Daar is Rondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondo passt de bal in één keer door. Labkovich met een sublieme pass. Rondo is nu in balbezit. Rondo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Berja rent richting de bal. Fulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fulczyk passt de bal in één keer door. Pérez Valera rent richting de bal. Pérez Valera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Fulczyk de bal. Fulczyk geeft een lange en hoge pass. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo schiet op doel. Skjold probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gray passt de bal met de wreef. Armengol rent richting de bal. Armengol met een sublieme pass. Rondo is nu in balbezit. Rondo schiet op doel. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pérez Valera is nu in balbezit. Pérez Valera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 14:0

90e minuut.
Klungelig pakt Gray de bal. Gray geeft een lange en hoge pass. Pérez Valera rent richting de bal. Pérez Valera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.c granoller 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 13%, F.c granoller 87%.
Rodejet FC - F.c granoller 15:0