Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T-mobile quintanar loming
IIIplus+NUN Tactiek ok
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 58.5
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quang Tuấn. Márquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pérez López zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Undiano Mallenco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Quang Tuấn rent richting de bal. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru geeft een lange en hoge pass. Sakai rent richting de bal. Sakai geeft de bal voor. Özmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Undiano Mallenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Undiano Mallenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - loming 1:0

13e minuut.
Bucătaru geeft een lange en hoge pass. Piórko kopt de bal weg. Márquez geeft de bal voor. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Quang Tuấn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bucătaru is nu in balbezit. Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Melero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T-mobile quintanar - loming 1:1

16e minuut.
Inglés met een sublieme pass. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru passt de bal zonder na te denken. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Melero bokst de bal weg.

20e minuut.
Quang Tuấn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Márquez. Quang Tuấn raakt geblesseerd tijdens het duel. Vulpeşean zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bega Begagić kopt de bal weg. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - loming 1:2

23e minuut.
Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru geeft de bal voor. Inglés probeert naar een medespeler te passen. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
García Martín heeft problemen om de bal te vangen. Etchegoimberry rent richting de bal. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Melero bokst de bal weg.

33e minuut.
Inglés verovert de bal door een tackle van achteren. Sakai is nu in balbezit. Sakai passt de bal zonder na te denken. Fogel is nu in balbezit. Fogel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
García Martín verovert de bal door een tackle van achteren. García Martín geeft een lange en hoge pass. Daar is Undiano Mallenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez López is nu in balbezit. Pérez López haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Inglés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakai rent richting de bal. Sakai geeft de bal voor. Fogel springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Inglés speelt de bal door. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zdun de bal. Undiano Mallenco rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 44%, loming 56%.
T-mobile quintanar - loming 1:2

49e minuut.
Inglés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakai rent richting de bal. Sakai geeft de bal voor. Undiano Mallenco maakt een snoekduik en kopt de bal. Özmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T-mobile quintanar - loming 2:2

56e minuut.
Márquez geeft een hoge lob. Undiano Mallenco bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pérez López geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Undiano Mallenco geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fogel is nu in balbezit. Fogel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - loming 3:2

59e minuut.
Piórko is nu in balbezit. Piórko geeft een lange en hoge pass. Bucătaru geeft de bal voor. Undiano Mallenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Undiano Mallenco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Buitenspel voor Fogel. Goede buitenspelval van de verdediging. Mureşeanu komt het veld opgelopen. Sanz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bucătaru controleert de bal met de borst. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt García Martín zijn tegenspeler op de grond. Etchegoimberry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Etchegoimberry komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mureşeanu kan de bal niet met de borst controleren. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T-mobile quintanar - loming 3:3

80e minuut.
Quang Tuấn is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quang Tuấn neemt de hoekschop. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Melero bokst de bal weg.

81e minuut.
Inglés rent richting de bal. Inglés passt de bal met de wreef. Daar is Sakai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakai schiet op doel. Özmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - loming 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 40%, loming 60%.
T-mobile quintanar - loming 4:3