Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ILLUNBE gandia c.f.
DOBLE TRES Tactiek Gandia
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Renusz kan de bal niet met de borst controleren. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renusz. Renusz krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Lagemann controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Birembaum neemt vlug de vrije trap. Condeescu kopt de bal weg. Mouton controleert de bal met de borst. Mouton geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kalynychenko heeft problemen om de bal te vangen. Beltrán verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrán geeft een hoge lob. García Yanes rent richting de bal. García Yanes haalt uit met een fantastische trap. Gałczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Birembaum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - gandia c.f. 1:0

16e minuut.
Paraiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraiso probeert naar een medespeler te passen. Lobeiras Sánchez probeert naar een medespeler te passen. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pink rent richting de bal. Mouton is nu in balbezit. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Pérez de Lanzábal rent richting de bal. Pérez de Lanzábal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pérez de Lanzábal rent richting de bal. Birembaum is nu in balbezit. Pérez de Lanzábal verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez de Lanzábal schiet op doel. Gałczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - gandia c.f. 2:0

32e minuut.
Mouton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cobeño Iglesias is nu in balbezit. Cobeño Iglesias geeft een hoge lob. Reyer is nu in balbezit. Reyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mouton geeft een hoge lob. García Yanes is nu in balbezit. Kłapacz maakt een afschuwelijke overtreding. Kłapacz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Condeescu geeft een hoge lob. Lagemann controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Birembaum neemt vlug de vrije trap. Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer draait met de bal, schiet en ... Fagoaga Agirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILLUNBE 39%, gandia c.f. 61%.
ILLUNBE - gandia c.f. 2:0

55e minuut.
Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măgureanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalynychenko met de inworp. Quintana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mouton rent richting de bal. Mouton geeft een lange en hoge pass. García Yanes rent richting de bal. García Yanes draait met de bal, schiet en ... Gałczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Condeescu rent richting de bal. Condeescu geeft een lange en hoge pass. García Yanes kopt de bal weg. Lagemann is nu in balbezit. Lagemann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Renusz is nu in balbezit. Paraiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalynychenko is nu in balbezit. Kalynychenko geeft de bal voor. Minius springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - gandia c.f. 2:1

76e minuut.
Gattlen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraiso met een snelle inworp. García Yanes rent richting de bal. García Yanes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cobeño Iglesias met een snelle inworp. Mouton geeft een hoge lob. Pérez de Lanzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez de Lanzábal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Birembaum kopt de bal weg. Daar is Kalynychenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraiso probeert naar een medespeler te passen. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Minius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sticco. Minius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Renusz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reyer rent richting de bal. Reyer geeft een hoge lob. Minius maakt een snoekduik en kopt de bal. Fagoaga Agirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILLUNBE 38%, gandia c.f. 62%.
ILLUNBE - gandia c.f. 2:1