Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Massana Platja d’Aro FC
TG1 Tactiek Def Junt Extr 2
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Popiełuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft de bal voor. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap. Łomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:1

4e minuut.
Ureña rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popiełuszko met de inworp. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een hoge lob. Łomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Nisu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Gregori de bal. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:2

11e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boczkowski de bal. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łomiński probeert naar een medespeler te passen. Nisu kopt de bal weg. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:3

14e minuut.
Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette probeert naar een medespeler te passen. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski draait met de bal, schiet en ... Łomiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:4

17e minuut.
Cambiasso speelt de bal door. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko passt de bal zonder na te denken. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski schiet op doel. Łomiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is De Gregori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:5

20e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft de bal voor. Jeannette kopt de bal weg. Klungelig pakt Boczkowski de bal. Boczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Janeba komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Homoţescu rent richting de bal. Popiełuszko onderschept slim de pass. Popiełuszko geeft een hoge lob. Janeba springt en kopt de bal. Łomiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:6

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popiełuszko met een snelle inworp. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een lange en hoge pass. Boczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Łomiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Łomiński trapt de bal weg. Nisu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisu passt de bal zonder na te denken. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boczkowski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:7

36e minuut.
Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Kőtörő rent richting de bal. Nisu begaat een overtreding. Nisu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
De Gregori geeft een hoge lob. Jeannette kopt de bal weg. Nikiel heeft problemen om de bal te vangen. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Popiełuszko kopt de bal weg. Ureña controleert de bal met de borst. Ureña geeft een lange en hoge pass. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap. Łomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Łomiński is nu in balbezit. Janeba onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Bordakiewicz ... Strafschop! Bordakiewicz krijgt een gele kaart. Janeba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boczkowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:8

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mareczek komt het veld opgelopen. Lehmann komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Massana 79%, Platja d’Aro FC 21%.
Massana - Platja d’Aro FC 0:8

56e minuut.
Cambiasso rent richting de bal. Mareczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mareczek speelt de bal door. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:9

57e minuut.
Körgöz speelt de bal door. Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette probeert naar een medespeler te passen. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:10

64e minuut.
Mareczek speelt de bal door. Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette speelt de bal door. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Körgöz geeft een hoge lob. Ureña is nu in balbezit. Ureña met een sublieme pass. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Georgeas rent richting de bal. Levonyan onderschept slim de pass. Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette speelt de bal door. Łomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lutuc komt het veld opgelopen. Panicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Espinar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popiełuszko geeft een hoge lob. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehmann rent richting de bal. Lehmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:11

87e minuut.
Cambiasso probeert naar een medespeler te passen. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz geeft een hoge lob. Lehmann is nu in balbezit. Lehmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Massana - Platja d’Aro FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Massana 77%, Platja d’Aro FC 23%.
Massana - Platja d’Aro FC 0:12