Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nightwish Sokker FC Kabruts
4312emn Tactiek 5-3-2 OP
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 21
54.2 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten very good
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Klungelig pakt Rimoldi de bal. Portela is nu in balbezit. Portela passt de bal in één keer door. Sipos is nu in balbezit. Sipos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Minorczyk geeft een hoge lob. Stezhkoviy controleert de bal met de borst. Lisiecki rent richting de bal. Rios is nu in balbezit. Rios haalt uit met een fantastische trap. Løken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Evsikov geeft de bal voor. Inworp. Baena met de inworp. Kitapçıoğlu rent richting de bal. Kitapçıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nicolae passt de bal met de wreef. Feijó bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijó passt de bal met de wreef. Rios rent richting de bal. Rios haalt uit met een fantastische trap. Løken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - FC Kabruts 0:1

29e minuut.
Feijó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolae is nu in balbezit. Nicolae passt de bal in één keer door. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel. Løken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Örnek is nu in balbezit. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae geeft een lange en hoge pass. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. Løken bokst de bal weg.

35e minuut.
Hromý met een sublieme pass. Alderici probeert naar een medespeler te passen. Sipos rent richting de bal. Barilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Barilko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nightwish Sokker - FC Kabruts 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 33%, FC Kabruts 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nightwish Sokker - FC Kabruts 1:1

46e minuut.
Csörgő komt het veld opgelopen. Feys komt het veld opgelopen. Osmanbegović komt het veld opgelopen. Reva komt het veld opgelopen. Dentamaro komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Barilko onderschept slim de pass. Minorczyk begaat een overtreding. Barilko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Stezhkoviy kopt de bal weg. Feijó rent richting de bal. Feijó geeft een lange en hoge pass. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Osmanbegović met een sublieme pass. Barilko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicolae. Barilko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Portela komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lisiecki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Barwin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Barwin. Goede buitenspelval van de verdediging. Blaya komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lisiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hromý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromý geeft een hoge lob. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Stezhkoviy geeft de bal voor. Örnek heeft problemen om de bal te vangen. Kitapçıoğlu rent richting de bal. Kitapçıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Grzeszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - FC Kabruts 2:1

90e minuut.
Nicolae rent richting de bal. Nicolae passt de bal in één keer door. Reva rent richting de bal. Reva schiet op doel. Grzeszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - FC Kabruts 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 34%, FC Kabruts 66%.
Nightwish Sokker - FC Kabruts 3:1