Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kabruts Nightwish Sokker
5-3-2 OP Tactiek 4312emn
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 51.4
solid Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Csörgő geeft de bal voor. Panzlaff probeert de bal aan de voet te houden. Yakışan kopt de bal weg. Reva rent richting de bal. Reva haalt uit met een fantastische trap. Dikimciyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ratcu geeft de bal voor. Capixaba kopt de bal weg. Daar is Lisiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Nightwish Sokker 1:0

19e minuut.
Csörgő heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki is nu in balbezit. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Løken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Figueredo de bal. Capixaba rent richting de bal. Capixaba schiet op doel. Løken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Gennaio passt de bal zonder na te denken. Figueredo rent richting de bal. Figueredo geeft de bal voor. Portela rent richting de bal. Portela haalt uit met een fantastische trap. Dikimciyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pršut geeft de bal voor. Stezhkoviy is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feijó geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lisiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Nightwish Sokker 2:0

44e minuut.
Ratcu passt de bal in één keer door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gennaio zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gennaio naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 56%, Nightwish Sokker 44%.
FC Kabruts - Nightwish Sokker 2:0

46e minuut.
Florescu komt het veld opgelopen. Bovadilha komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ratcu passt de bal met de wreef. Schumacher rent richting de bal. Schumacher passt de bal met de wreef. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Stezhkoviy is nu in balbezit. Stezhkoviy geeft een lange en hoge pass. Evsikov geeft een lange en hoge pass. Stezhkoviy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Løken de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Nightwish Sokker 3:0

57e minuut.
Hromý verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher rent richting de bal. Csörgő legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csörgő krijgt een gele kaart. Schumacher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisiecki neemt de penalty, wat een uithaal! Løken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

60e minuut.
Schumacher rent richting de bal. Csörgő verovert de bal door een tackle van achteren. Csörgő met een sublieme pass. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eres komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Capixaba. Goede buitenspelval van de verdediging. Mutlu komt het veld opgelopen. Życiński komt het veld opgelopen. Héder komt het veld opgelopen. Sofroniou komt het veld opgelopen. Gąsior komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gąsior is nu in balbezit. Portela verovert de bal door een tackle van achteren. Ratcu geeft een lange en hoge pass. Héder is nu in balbezit. Héder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Yakışan passt de bal in één keer door. Bovadilha rent richting de bal. Bovadilha passt de bal zonder na te denken. Portela is nu in balbezit. Portela schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Nightwish Sokker 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 57%, Nightwish Sokker 43%.
FC Kabruts - Nightwish Sokker 3:1