Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIRRIS.F.C Sance C.F.
gygy Tactiek OFF443
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 61.9
solid Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Boussard kopt de bal weg. Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea geeft een hoge lob. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. Konradowski bokst de bal weg.

13e minuut.
Daar is Birlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlea met een sublieme pass. Brzęczyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Pašūnas onderschept slim de pass. Pašūnas geeft een hoge lob. Brzęczyszkiewicz kopt de bal weg. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tur onderschept slim de pass. Tur geeft de bal voor. Brzęczyszkiewicz met een sublieme pass. Çolakgazi heeft problemen om de bal te vangen. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mięcho geeft een hoge lob. Correia kopt de bal weg. Duvnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Vickers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Konradowski met een sublieme pass. Birlea kopt de bal weg. Mięcho probeert de bal met de borst te controleren. Çolakgazi is nu in balbezit. Çolakgazi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hajdo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Goiano de bal. Birlea probeert naar een medespeler te passen. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Paredes draait met de bal, schiet en ... Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIRRIS.F.C 62%, Sance C.F. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BIRRIS.F.C - Sance C.F. 0:0

56e minuut.
Boussard passt de bal zonder na te denken. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo geeft de bal voor. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Dinçtürk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Enjamio komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Petit geeft een hoge lob. Brzęczyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszkiewicz passt de bal in één keer door. Çolakgazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Birlea kopt de bal weg. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paredes krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Doeltrap. Mazzocchi komt het veld opgelopen. Reisinger komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tur is nu in balbezit. Reisinger verovert de bal door een tackle van achteren. Reisinger met een sublieme pass. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Brzęczyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi rent richting de bal. Brzęczyszkiewicz rent richting de bal. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajdo met een snelle inworp. Reisinger rent richting de bal. Reisinger haalt uit met een fantastische trap. Konradowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tur de bal. Mazzocchi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BIRRIS.F.C - Sance C.F. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIRRIS.F.C 57%, Sance C.F. 43%.
BIRRIS.F.C - Sance C.F. 0:1