Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluten Morgen FC Kabruts
Robert Boyle Tactiek Training
62% Balbezit 38%
9% Spel op eigen helft 91%
63 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 27.2
wonderbaarlijk Schieten zwak
formidabel Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Daar is Pérez de Mendiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez de Mendiola geeft een hoge lob. Turgayer kan de bal niet met de borst controleren. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 1:0

4e minuut.
Egurbide rent richting de bal. Egurbide passt de bal in één keer door. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo geeft de bal voor. Aytemiz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Egurbide rent richting de bal. Egurbide passt de bal met de wreef. Montejo heeft problemen om de bal te vangen. Montejo geeft de bal voor. Aytemiz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz met een sublieme pass. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Çulcu probeert de bal aan de voet te houden. Kuzeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roşu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 2:0

7e minuut.
Nicolae geeft de bal voor. Montejo kopt de bal weg. Egurbide heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covelo met een snelle inworp. Daar is Egurbide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egurbide geeft de bal voor. Aytemiz krijgt zijn hoofd ertegen. Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 3:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Egurbide de bal. Egurbide geeft een hoge lob. Aytemiz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 4:0

11e minuut.
Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Covelo heeft problemen om de bal te vangen. Covelo passt de bal in één keer door. Roşu heeft problemen om de bal te vangen. Roşu schiet op doel. Kuzeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 5:0

12e minuut.
Krasselt probeert naar een medespeler te passen. Montejo is nu in balbezit. Montejo geeft de bal voor. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz schiet op doel. Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 6:0

15e minuut.
Krasselt probeert naar een medespeler te passen. De bal rolt over de achterlijn. Kuzeyli trapt de bal weg van het doel. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Egurbide is nu in balbezit. Egurbide passt de bal in één keer door. Hermida speelt de bal door. Montejo rent richting de bal. Montejo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Pérez de Mendiola de bal. Pérez de Mendiola probeert naar een medespeler te passen. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo geeft een hoge lob. Aytemiz krijgt zijn hoofd ertegen. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 7:0

23e minuut.
Covelo geeft de bal voor. Çulcu heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz schiet op doel. Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Egurbide passt de bal zonder na te denken. Krasselt met een sublieme pass. Montejo probeert naar een medespeler te passen. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 8:0

27e minuut.
Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Covelo de bal. Covelo speelt de bal door. Roşu rent richting de bal. Roşu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aytemiz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montejo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 9:0

30e minuut.
Egurbide speelt de bal door. Covelo speelt de bal door. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 10:0

31e minuut.
Inworp. Montejo met een snelle inworp. Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 11:0

32e minuut.
Montejo met een snelle inworp. Egurbide rent richting de bal. Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Aytemiz heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Egurbide is nu in balbezit. Egurbide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 12:0

36e minuut.
Inworp. Montejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 13:0

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuzeyli trapt de bal weg. Roşu kopt de bal weg. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Torlak heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz met een sublieme pass. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Hermida passt de bal in één keer door. Salim met een sublieme pass. Klungelig pakt Roşu de bal. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 14:0

43e minuut.
Krasselt rent richting de bal. Krasselt passt de bal met de wreef. Egurbide speelt de bal door. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Covelo neemt de hoekschop. Roşu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuzeyli bokst de bal weg. Klungelig pakt Roşu de bal. Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Roşu rent richting de bal. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 15:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štefan komt het veld opgelopen. Ferdomo komt het veld opgelopen. Capixaba komt het veld opgelopen. Ferdomo met de inworp. Egurbide heeft problemen om de bal te vangen. Egurbide met een sublieme pass. Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roşu rent richting de bal. Roşu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aytemiz kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 12%, FC Kabruts 88%.
Gluten Morgen - FC Kabruts 16:0

46e minuut.
Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli speelt de bal door. Egurbide kopt de bal weg. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aytemiz rent richting de bal. Roşu rent richting de bal. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 17:0

49e minuut.
Aytemiz met een sublieme pass. Egurbide is nu in balbezit. Egurbide speelt de bal door. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turgayer rent richting de bal. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Aytemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aytemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 18:0

50e minuut.
Alimoğlu met een sublieme pass. Daar is Torlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ferdomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egurbide met een sublieme pass. Roşu rent richting de bal. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 19:0

53e minuut.
Aytemiz probeert naar een medespeler te passen. Montejo is nu in balbezit. Montejo passt de bal zonder na te denken. Daar is Roşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşu draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 20:0

54e minuut.
Ferdomo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montejo de bal. Montejo speelt de bal door. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krasselt geeft een hoge lob. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz met een sublieme pass. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 21:0

57e minuut.
Ferdomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egurbide speelt de bal door. Daar is Roşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşu draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 22:0

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Życiński komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kuzeyli met een sublieme pass. Montejo probeert de bal met de borst te controleren. Torlak rent richting de bal. Aytemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Aytemiz schiet op doel. Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montejo neemt de hoekschop. Roşu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 23:0

65e minuut.
Roşu rent richting de bal. Roşu probeert naar een medespeler te passen. Egurbide met een sublieme pass. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 24:0

66e minuut.
Torlak met een sublieme pass. Daar is Alimoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 25:0

69e minuut.
Inworp. Ferdomo met een snelle inworp. Egurbide met een sublieme pass. Roşu rent richting de bal. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 26:0

70e minuut.
Inworp. Ferdomo met een snelle inworp. Egurbide rent richting de bal. Egurbide geeft de bal voor. Roşu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ferdomo speelt de bal door. De bal rolt over de achterlijn. Kuzeyli trapt de bal weg van het doel. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 27:0

75e minuut.
Ferdomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roşu de bal. Roşu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Çulcu rent richting de bal. Çulcu geeft een hoge lob. Roşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 28:0

81e minuut.
Ferdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdomo geeft een hoge lob. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 29:0

83e minuut.
Salim passt de bal zonder na te denken. Montejo rent richting de bal. Montejo passt de bal zonder na te denken. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 30:0

84e minuut.
Inworp. Pérez de Mendiola met de inworp. Krasselt probeert naar een medespeler te passen. Roşu rent richting de bal. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli bokst de bal weg. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 31:0

85e minuut.
Alimoğlu met een sublieme pass. Çulcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz onderschept slim de pass. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 32:0

87e minuut.
Klungelig pakt Życiński de bal. Życiński met een sublieme pass. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdomo is nu in balbezit. Ferdomo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzeyli probeert naar een medespeler te passen. Aytemiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Roşu de bal. Roşu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Çulcu trapt de bal weg van het doel. Ferdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdomo met een sublieme pass. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz schiet op doel. Kuzeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 6%, FC Kabruts 94%.
Gluten Morgen - FC Kabruts 32:0