Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pardales Blue Devils
4.3.3 afj Tactiek Ofensiva-4-3-3
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
54.7 gemiddelde waardering 47.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Suárez raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Suárez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Blue Devils 1:0

4e minuut.
García Barrera geeft een lange en hoge pass. Fernández Suárez kopt de bal weg. Olave rent richting de bal. Olave haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Visintin passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert García Barrera de bal onder controle te krijgen. Ferrería is nu in balbezit. Ferrería schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Blue Devils 2:0

19e minuut.
González Villanueva passt de bal zonder na te denken. García Barrera rent richting de bal. García Barrera passt de bal in één keer door. Ferrería rent richting de bal. Ferrería haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Csörgő geeft een lange en hoge pass. Inworp. García Barrera met de inworp. Ferrería bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrería schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Barszczewski kan de bal niet met de borst controleren. Barszczewski passt de bal zonder na te denken. Currás speelt de bal door. Olave heeft problemen om de bal te vangen. Olave haalt uit met een fantastische trap. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

29e minuut.
Fernández Suárez kopt de bal weg. Ferrería is nu in balbezit. Csörgő begaat een overtreding. Csörgő krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Fernández Suárez is nu in balbezit. Fernández Suárez passt de bal met de wreef. Santaelena rent richting de bal. Olave onderschept slim de pass. Olave haalt uit met een fantastische trap. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pardales 41%, Blue Devils 59%.
Pardales - Blue Devils 2:0

46e minuut.
Rodríguez López komt het veld opgelopen. de Los Cobos komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Csörgő rent richting de bal. Csörgő geeft een lange en hoge pass. Currás kopt de bal weg. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rodríguez López is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez López met de inworp. Ferrería rent richting de bal. Ferrería draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fernández Suárez stond buitenspel. Albisbeascoechea komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fernández Suárez controleert de bal met de borst. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő geeft de bal voor. Ferrería bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrería schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Somma geeft een lange en hoge pass. Onuţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Visintin de bal. Barszczewski rent richting de bal. Barszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pitrescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Currás met een snelle inworp. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Onuţ rent richting de bal. Onuţ met een sublieme pass. Marrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubosz onderschept slim de pass. Lubosz haalt uit met een fantastische trap. Albisbeascoechea bokst de bal weg.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barszczewski stond buitenspel. Folgueras komt het veld opgelopen.

77e minuut.
de Los Cobos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Currás bereikt de bal nog maar net als eerste. Currás geeft een hoge lob. Ferrería is nu in balbezit. Ferrería haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Blue Devils 3:0

81e minuut.
Currás met een sublieme pass. Olave rent richting de bal. Olave probeert naar een medespeler te passen. Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Blue Devils 4:0

84e minuut.
Currás met een sublieme pass. Olave is nu in balbezit. Olave met een sublieme pass. Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez haalt uit met een fantastische trap. Nunes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Blue Devils 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pardales 38%, Blue Devils 62%.
Pardales - Blue Devils 5:0