Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sirius Black Los Caballos Felices!! :P
variax 2 Tactiek de nuevo aqui
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 55.8
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


15e minuut.
Costache rent richting de bal. Busquets schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Costache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gosse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pěšil heeft problemen om de bal te vangen. Ziarreta is nu in balbezit. Pěšil verovert de bal door een tackle van achteren. Pěšil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cimbru met een harde bal richting middenveld. Serrat kopt de bal weg. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěšil schiet op doel. Cimbru bokst de bal weg.

17e minuut.
Gosse rent richting de bal. Gosse passt de bal met de wreef. Costache rent richting de bal. Costache geeft de bal voor. Radil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gosse speelt de bal door. Serrat speelt de bal door. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap. Cimbru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 1:0

28e minuut.
Scándolo verovert de bal door een tackle van achteren. Scándolo met een sublieme pass. Campabadal rent richting de bal. Campabadal geeft een lange en hoge pass. Rainha maakt een snoekduik en kopt de bal. Ytterbom bokst de bal weg. Daar is Papadogiannakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainha rent richting de bal. Rainha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 1:1

32e minuut.
Serrat speelt de bal door. Costache rent richting de bal. Costache speelt de bal door. Radil is nu in balbezit. Radil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cimbru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Busquets probeert naar een medespeler te passen. Campabadal is nu in balbezit. Campabadal geeft een lange en hoge pass. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Punal probeert naar een medespeler te passen. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Campabadal speelt de bal door. Rainha is nu in balbezit. Rainha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sirius Black 55%, Los Caballos Felices!! :P 45%.
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 1:2

46e minuut.
Martić komt het veld opgelopen. Hostyn komt het veld opgelopen. Besora Capell komt het veld opgelopen. Rozner komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Campabadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Campabadal geeft een lange en hoge pass. Rozner heeft problemen om de bal te vangen. Rainha is nu in balbezit. Rainha haalt uit met een fantastische trap. Ytterbom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Campabadal kopt de bal weg. Scándolo is nu in balbezit. Scándolo geeft een hoge lob. Rainha is nu in balbezit. Rainha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Scándolo is nu in balbezit. Costache onderschept slim de pass. Costache geeft een hoge lob. Radil is nu in balbezit. Radil draait met de bal, schiet en ... Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ytterbom met een sublieme pass. Costache kopt de bal weg. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap. Cimbru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 2:2

76e minuut.
Ziarreta met een sublieme pass. Campabadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Campabadal geeft een lange en hoge pass. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 2:3

78e minuut.
Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache geeft de bal voor. Ziarreta rent richting de bal. Pěšil onderschept slim de pass. Pěšil schiet op doel. Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Campabadal rent richting de bal. Campabadal geeft een hoge lob. Daar is Rainha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sirius Black 52%, Los Caballos Felices!! :P 48%.
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 2:4