Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beastie Boys ReAL MaLLoRcA C.F
T1 Tactiek MallOrKa
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 45.6
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Béjar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordt met de inworp. Geels bereikt de bal nog maar net als eerste. Geels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Roger is nu in balbezit. Roger speelt de bal door. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beastie Boys - ReAL MaLLoRcA C.F 0:1

10e minuut.
Kiciak is nu in balbezit. Cordt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciak rent richting de bal. Kiciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Regtop is nu in balbezit. Dželilović rent richting de bal. Dželilović passt de bal met de wreef. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft een hoge lob. Kalender probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kiciak passt de bal met de wreef. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walleghem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Walleghem haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beastie Boys - ReAL MaLLoRcA C.F 1:1

19e minuut.
Keller met een sublieme pass. Dželilović is nu in balbezit. Dželilović passt de bal met de wreef. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Duch speelt de bal door. Cordt is nu in balbezit. Cordt passt de bal met de wreef. Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak schiet op doel. Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Walleghem geeft de bal voor. Kiciak krijgt zijn hoofd ertegen. Bá Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beastie Boys - ReAL MaLLoRcA C.F 2:1

33e minuut.
Dželilović is nu in balbezit. Geels onderschept slim de pass. Geels geeft een hoge lob. Kiciak is nu in balbezit. Kiciak haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Inworp. Keller met een snelle inworp. Dželilović geeft de bal voor. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop draait met de bal, schiet en ... Kalender probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López Ufarte heeft problemen om de bal te vangen. Regtop onderschept slim de pass. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beastie Boys - ReAL MaLLoRcA C.F 2:2

36e minuut.
Van Walleghem verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciak is nu in balbezit. Kiciak schiet op doel. Bá Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beastie Boys - ReAL MaLLoRcA C.F 3:2

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dželilović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Cuéllar Taínta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beastie Boys 54%, ReAL MaLLoRcA C.F 46%.
Beastie Boys - ReAL MaLLoRcA C.F 3:2

58e minuut.
Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller passt de bal zonder na te denken. Dželilović speelt de bal door. Regtop is nu in balbezit. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Valderrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beastie Boys - ReAL MaLLoRcA C.F 3:3

69e minuut.
Roger probeert naar een medespeler te passen. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Valderrey begaat een overtreding. Angulo Valderrey krijgt een gele kaart. Dželilović raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kalender probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Béjar met de inworp. Keller is nu in balbezit. Keller geeft de bal voor. Zuasti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beastie Boys - ReAL MaLLoRcA C.F 3:4

84e minuut.
Dželilović met een sublieme pass. Roger is nu in balbezit. Roger speelt de bal door. Zuasti rent richting de bal. Zuasti schiet op doel. Kalender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Duch geeft een lange en hoge pass. Daar is Clark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak onderschept slim de pass. Kiciak schiet op doel. Bá Thịnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cordt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Walleghem maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Clark passt de bal met de wreef. Keller met een sublieme pass. Dželilović geeft een hoge lob. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beastie Boys 70%, ReAL MaLLoRcA C.F 30%.
Beastie Boys - ReAL MaLLoRcA C.F 3:4