Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lostreces Albuixech C.F.
def13 Tactiek 4-1-3-2
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 40.4
outstanding Schieten adequate
formidable Passen average
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Gjøen geeft de bal voor. Blandin rent richting de bal. Blandin passt de bal in één keer door. Lesz rent richting de bal. Lesz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gjøen rent richting de bal. Gjøen geeft de bal voor. Lesz kopt de bal weg. Gal rent richting de bal. Gal draait met de bal, schiet en ... Paterson bokst de bal weg.

12e minuut.
Lesz onderschept slim de pass. Lesz geeft een hoge lob. Gelabert Margüello probeert de bal aan de voet te houden. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal draait met de bal, schiet en ... Paterson bokst de bal weg. Lesz is nu in balbezit. Lesz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - Albuixech C.F. 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil Oteiza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabré is nu in balbezit. Fabré geeft de bal voor. Gal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fabré probeert naar een medespeler te passen. Gal rent richting de bal. Paál onderschept slim de pass. Lesz rent richting de bal. Lesz schiet op doel. Paterson bokst de bal weg.

27e minuut.
Gjøen verovert de bal door een tackle van achteren. Gjøen geeft een lange en hoge pass. Blandin is nu in balbezit. Blandin passt de bal met de wreef. Paál onderschept slim de pass. Paal! Paterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz rent richting de bal. Paál verovert de bal door een tackle van achteren. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal haalt uit met een fantastische trap. Paterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Poborny kopt de bal weg. Gil Oteiza probeert naar een medespeler te passen. Fabré rent richting de bal. Fabré geeft de bal voor. Gal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - Albuixech C.F. 2:0

38e minuut.
Craviotto geeft een hoge lob. Carmona Méndez is nu in balbezit. Magaña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magaña krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Carmona Méndez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paál zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Carmona Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmo rent richting de bal. Carmona Méndez onderschept slim de pass. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Crăcilă onderschept slim de pass. Crăcilă geeft een hoge lob. Blandin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandin geeft een hoge lob. Gal springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lesz is nu in balbezit. Lesz schiet op doel. Paterson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - Albuixech C.F. 3:0

45e minuut.
Pérez Burrull geeft een hoge lob. Inworp. Fabré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil Oteiza controleert de bal met de borst. Gil Oteiza geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostreces 30%, Albuixech C.F. 70%.
lostreces - Albuixech C.F. 3:0

54e minuut.
Blandin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandin probeert naar een medespeler te passen. Gal rent richting de bal. Gal draait met de bal, schiet en ... Paterson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - Albuixech C.F. 4:0

63e minuut.
Gil Oteiza onderschept slim de pass. Gil Oteiza passt de bal zonder na te denken. Fabré is nu in balbezit. Gil Oteiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Oteiza geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Blandin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandin heeft problemen om de bal te vangen. Blandin passt de bal zonder na te denken. Lesz heeft problemen om de bal te vangen. Lesz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Blandin is nu in balbezit. Blandin met een sublieme pass. Lesz rent richting de bal. Lesz haalt uit met een fantastische trap. Paterson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fabré geeft een hoge lob. Mario probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gal krijgt zijn hoofd ertegen. Paterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - Albuixech C.F. 5:0

70e minuut.
Burzawa komt het veld opgelopen. Stan komt het veld opgelopen. Ceará komt het veld opgelopen. Klašek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Klašek is nu in balbezit. Klašek geeft een hoge lob. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - Albuixech C.F. 6:0

80e minuut.
Poborny met een sublieme pass. Pañeda rent richting de bal. Burzawa onderschept slim de pass. Burzawa geeft een hoge lob. Lesz springt en kopt de bal. Paterson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceará rent richting de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Paterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - Albuixech C.F. 7:0

82e minuut.
Poborny passt de bal met de wreef. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan passt de bal zonder na te denken. Lesz is nu in balbezit. Lesz schiet op doel. Paterson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Ranović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Klašek de bal. Klašek geeft een lange en hoge pass. Lesz springt en kopt de bal. Paterson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - Albuixech C.F. 8:0

88e minuut.
Klungelig pakt Lesz de bal. Barbeito met een sublieme pass. Lesz heeft problemen om de bal te vangen. Ceará rent richting de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostreces 23%, Albuixech C.F. 77%.
lostreces - Albuixech C.F. 8:0