Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballas FC ReAL MaLLoRcA C.F
ivanchutes 4-4-2 Tactiek MallOrKa
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 45
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Rainer rent richting de bal. Roger rent richting de bal. Roger passt de bal met de wreef. Regtop is nu in balbezit. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
El-Labban rent richting de bal. El-Labban passt de bal met de wreef. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - ReAL MaLLoRcA C.F 1:0

9e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal met de wreef. Anupam rent richting de bal. Anupam draait met de bal, schiet en ... Béjar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robin zal de hoekschop nemen. Anupam krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Robin passt de bal met de wreef. Şoimaru rent richting de bal. Fernández Rodríguez geeft de bal voor. Regtop rent richting de bal. Regtop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bertelli is nu in balbezit. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rainer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballas FC - ReAL MaLLoRcA C.F 1:1

20e minuut.
Adriaanse passt de bal met de wreef. El-Labban speelt de bal door. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
El-Labban is nu in balbezit. El-Labban met een sublieme pass. Anupam rent richting de bal. Anupam draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - ReAL MaLLoRcA C.F 2:1

37e minuut.
Adriaanse rent richting de bal. Adriaanse geeft de bal voor. Anupam kopt de bal weg. Robin is nu in balbezit. Robin draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - ReAL MaLLoRcA C.F 3:1

39e minuut.
Dželilović passt de bal in één keer door. Fernández Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rodríguez passt de bal met de wreef. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
El-Labban met een sublieme pass. Adriaanse is nu in balbezit. Adriaanse passt de bal zonder na te denken. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - ReAL MaLLoRcA C.F 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 52%, ReAL MaLLoRcA C.F 48%.
Caballas FC - ReAL MaLLoRcA C.F 4:1

46e minuut.
Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obretenov geeft een hoge lob. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Şoimaru de bal. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega met een sublieme pass. Daar is Anupam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anupam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dželilović speelt de bal door. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal in één keer door. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti schiet op doel. Lepore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - ReAL MaLLoRcA C.F 4:2

58e minuut.
Fernández Rodríguez onderschept slim de pass. El-Labban geeft een lange en hoge pass. Béjar is nu in balbezit. Şoimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
El-Labban kopt de bal weg. Klungelig pakt Alonso de bal. Şoimaru onderschept slim de pass. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - ReAL MaLLoRcA C.F 5:2

65e minuut.
Chmieliński komt het veld opgelopen.

68e minuut.
El-Labban met een snelle inworp. Béjar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmieliński. Chmieliński krijgt een gele kaart. Béjar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Rodríguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - ReAL MaLLoRcA C.F 5:3

70e minuut.
Pavleko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bertelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertelli geeft een hoge lob. Obretenov rent richting de bal. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pavleko speelt de bal door. Robin rent richting de bal. Robin passt de bal in één keer door. Anupam rent richting de bal. Anupam draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Adriaanse speelt de bal door. Klungelig pakt El-Labban de bal. Met opzet legt Fernández Rodríguez zijn tegenspeler op de grond. Fernández Rodríguez krijgt een gele kaart. El-Labban raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. El-Labban kan niet meer verder spelen. Velciu komt het veld opgelopen. Robin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chmieliński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 38%, ReAL MaLLoRcA C.F 62%.
Caballas FC - ReAL MaLLoRcA C.F 5:3