Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabezudos de Plasencia Javiepm
d5 Tactiek Jpm2
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
62.4 gemiddelde waardering 63.7
formidable Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Acker geeft een lange en hoge pass. Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Piala de bal. Piala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 1:0

9e minuut.
Coello rent richting de bal. Velardo begaat een overtreding. Coello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bidaurrázaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ... Chmiest verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 1:1

11e minuut.
Pashev is nu in balbezit. Iturrizaga is nu in balbezit. Pashev met een sublieme pass. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap. Vismara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piala rent richting de bal. Piala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 2:1

19e minuut.
Llompart rent richting de bal. García Fonseca rent richting de bal. Met opzet legt Süphanoğlu zijn tegenspeler op de grond. Süphanoğlu krijgt een gele kaart. García Fonseca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bidaurrázaga komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bidaurrázaga geeft een lange en hoge pass. Coello kopt de bal weg. Yelul rent richting de bal. García Fonseca onderschept slim de pass. García Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Chmiest kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 2:2

22e minuut.
Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello is nu in balbezit. Pachis is nu in balbezit. Coello onderschept slim de pass. Coello schiet op doel. Chmiest kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Süphanoğlu speelt de bal door. Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmar Moya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Belmar Moya is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Süphanoğlu passt de bal zonder na te denken. Świerczok rent richting de bal. García Fonseca is nu in balbezit. García Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Chmiest maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 2:3

43e minuut.
Świerczok rent richting de bal. Świerczok passt de bal zonder na te denken. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 2:4

44e minuut.
García Fonseca is nu in balbezit. García Fonseca geeft een hoge lob. Tornell rent richting de bal. Coello verovert de bal door een tackle van achteren. Coello haalt uit met een fantastische trap. Chmiest verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabezudos de Plasencia 62%, Javiepm 38%.
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 2:4

47e minuut.
Coello passt de bal met de wreef. Świerczok met een sublieme pass. Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga geeft een hoge lob. Coello springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Inworp. Bidaurrázaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świerczok probeert naar een medespeler te passen. Coello is nu in balbezit. Coello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Acker geeft de bal voor. Piala heeft problemen om de bal te vangen. Pachis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Forestier is nu in balbezit. Forestier geeft een hoge lob. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 2:5

60e minuut.
Inworp. García Fonseca met de inworp. Llonch Andreu speelt de bal door. Coello is nu in balbezit. Coello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Velardo verovert de bal door een tackle van achteren. Llonch Andreu onderschept slim de pass. Llonch Andreu geeft de bal voor. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Iturrizaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashev met een sublieme pass. Pachis heeft problemen om de bal te vangen. Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Coello kopt de bal weg. García Fonseca rent richting de bal. García Fonseca speelt de bal door. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap. Chmiest bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 2:6

75e minuut.
Pachis is nu in balbezit. Pachis geeft een lange en hoge pass. Acker speelt de bal door. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga schiet op doel. Vismara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Świerczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga probeert naar een medespeler te passen. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Forestier geeft een lange en hoge pass. Torzewski is nu in balbezit. Torzewski passt de bal met de wreef. Iturrizaga rent richting de bal. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Llompart speelt de bal door. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga met een sublieme pass. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Świerczok is nu in balbezit. Świerczok passt de bal in één keer door. Llompart met een sublieme pass. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bidaurrázaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidaurrázaga speelt de bal door. Llonch Andreu speelt de bal door. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bidaurrázaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabezudos de Plasencia 54%, Javiepm 46%.
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 2:6