Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Javiepm manumanyes F.C.
3-6-1 Tactiek nopromo
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 50.9
formidable Schieten adequate
formidable Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Bartrés rent richting de bal. Bóta begaat een overtreding. Bartrés raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartrés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Treviño is nu in balbezit. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bóta kopt de bal weg. Margitay rent richting de bal. Świerczok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świerczok krijgt een gele kaart. Margitay moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Margitay kan niet meer verder spelen. Koscielny komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Llonch Andreu probeert naar een medespeler te passen. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga geeft een lange en hoge pass. Treviño is nu in balbezit. Treviño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Bartrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartrés probeert naar een medespeler te passen. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bartrés is nu in balbezit. Alemanni geeft een hoge lob. Belmar Moya kopt de bal weg. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel. Rúra bokst de bal weg.

27e minuut.
Bidaurrázaga verovert de bal door een tackle van achteren. Bidaurrázaga speelt de bal door. Coello rent richting de bal. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bidaurrázaga geeft een hoge lob. Agrelos is nu in balbezit. Agrelos geeft een lange en hoge pass. Coello is nu in balbezit. Coello haalt uit met een fantastische trap. Rúra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Agrelos onderschept slim de pass. Belmar Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Belmar Moya met een sublieme pass. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Rúra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 21%, manumanyes F.C. 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Javiepm - manumanyes F.C. 0:0

46e minuut.
Ilev passt de bal in één keer door. Daar is Anasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmar Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño is nu in balbezit. Treviño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kaczmarczyk geeft de bal voor. Koryzna kopt de bal weg. Treviño is nu in balbezit. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Rúra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ktenas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Llompart verovert de bal door een tackle van achteren. Llompart geeft een lange en hoge pass. Treviño kopt de bal weg. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lancuso is nu in balbezit. Lancuso geeft de bal voor. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa draait met de bal, schiet en ... Vismara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - manumanyes F.C. 0:1

76e minuut.
Bocardo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Llompart de bal onder controle te krijgen. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Vismara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - manumanyes F.C. 0:2

77e minuut.
Olszowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 33%, manumanyes F.C. 67%.
Javiepm - manumanyes F.C. 0:2