Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Cachorros DavCar FC
Primera 442 Tactiek DavCar Bo
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 62.2
average Schieten outstanding
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Chirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirón passt de bal met de wreef. Nuevo rent richting de bal. Nuevo draait met de bal, schiet en ... Bîzga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - DavCar FC 1:0

9e minuut.
Szrnka is nu in balbezit. Szrnka geeft een lange en hoge pass. Cuypers kopt de bal weg. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bîzga trapt de bal weg. Zakutin kan de bal niet met de borst controleren. Zakutin met een sublieme pass. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Calpe de bal. Alegbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Chkaf kopt de bal weg. Vilps geeft de bal voor. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Alegbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Cachorros - DavCar FC 1:1

19e minuut.
Zakutin kopt de bal weg. Rydz rent richting de bal. Rydz geeft de bal voor. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pawłowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Obeadă ... Strafschop! Pawłowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Obeadă geeft een lange en hoge pass. Cuypers legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - DavCar FC 1:2

26e minuut.
Puzzu is nu in balbezit. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski met een sublieme pass. Cuypers rent richting de bal. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vilps neemt vlug de vrije trap. Sambruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski onderschept slim de pass. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... Alegbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - DavCar FC 1:3

41e minuut.
Pawłowski rent richting de bal. de Sanjosé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pawłowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuypers kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Alegbe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - DavCar FC 1:4

41e minuut.
Nuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuevo passt de bal zonder na te denken. Navas heeft problemen om de bal te vangen. Pawłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. Alegbe bokst de bal weg. Klungelig pakt Calpe de bal. Cuypers rent richting de bal. Cuypers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calpe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malburny komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Puzzu de bal onder controle te krijgen. Chkaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szrnka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 61%, DavCar FC 39%.
Los Cachorros - DavCar FC 1:4

53e minuut.
Dubuś kopt de bal weg. Zakutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakutin geeft een lange en hoge pass. Pawłowski kan de bal niet met de borst controleren. Pawłowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - DavCar FC 1:5

58e minuut.
Puzzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzu passt de bal in één keer door. Zakutin speelt de bal door. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zakutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakutin passt de bal zonder na te denken. Sambruno rent richting de bal. Pawłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawłowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski schiet op doel. Alegbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quốc Anh komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Puzzu geeft een lange en hoge pass. Cuypers is nu in balbezit. Obeadă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuypers raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuypers neemt de penalty, wat een uithaal! Alegbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Alegbe speelt de bal door. Zakutin kopt de bal weg. Malburny heeft problemen om de bal te vangen. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Alegbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 69%, DavCar FC 31%.
Los Cachorros - DavCar FC 1:5