Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuerteventura Firebats
2 - Tactiek Donkey
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 45.8
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Boldescu met een snelle inworp. Śmietana is nu in balbezit. Əmircanov onderschept slim de pass. Əmircanov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Niklewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Niklewicz met een sublieme pass. Mięciel rent richting de bal. Mięciel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boruciak de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pearson is nu in balbezit. Pearson geeft de bal voor. Greening kopt de bal weg. Năstăsoiu probeert de bal aan de voet te houden. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Kurul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gherea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Famiglia komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klungelig pakt Olivares de bal. Eromoigbe begaat een overtreding. Olivares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olivares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mięciel rent richting de bal. Mięciel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuerteventura - Firebats 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 31%, Firebats 69%.
Fuerteventura - Firebats 1:0

55e minuut.
Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe passt de bal in één keer door. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kurul trapt de bal weg van het doel. Llanka kopt de bal weg. Mogyórosi rent richting de bal. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuerteventura - Firebats 1:1

58e minuut.
Niklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe met een sublieme pass. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Kurul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Eromoigbe probeert naar een medespeler te passen. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Degreve krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Llanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanka met een sublieme pass. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu schiet op doel. Kurul probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kurul trapt de bal weg. Niklewicz kopt de bal weg. Degreve heeft problemen om de bal te vangen. Mięciel is nu in balbezit. Mięciel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuerteventura 42%, Firebats 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuerteventura - Firebats 1:1