Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Multipla C.E. Sabadell F.C.
Zeman 2.0 Tactiek Debugging
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
53.2 gemiddelde waardering 44.8
very good Schieten average
solid Passen good
very good Verdedigen good


16e minuut.
Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Curatolo is nu in balbezit. Balzaque verovert de bal door een tackle van achteren. Balzaque haalt uit met een fantastische trap. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - C.E. Sabadell F.C. 0:1

26e minuut.
Daar is Cuoghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardo met een sublieme pass. Tempet is nu in balbezit. Niezbędny onderschept slim de pass. Niezbędny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Balzaque verovert de bal door een tackle van achteren. Balzaque passt de bal in één keer door. Del Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti onderschept slim de pass. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ... Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Multipla 45%, C.E. Sabadell F.C. 55%.
Deportivo Multipla - C.E. Sabadell F.C. 0:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collins komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo geeft de bal voor. Muscò heeft problemen om de bal te vangen. Niezbędny bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Rêgo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Collins is nu in balbezit. Tempet onderschept slim de pass. Tempet geeft de bal voor. Szalon is nu in balbezit. Szalon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Fabuľa komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ses passt de bal zonder na te denken. Tempet rent richting de bal. Collins onderschept slim de pass. Collins haalt uit met een fantastische trap. Al Nasshar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Multipla - C.E. Sabadell F.C. 1:1

83e minuut.
Scarpone probeert de bal met de borst te controleren. Ses geeft een lange en hoge pass. Collins is nu in balbezit. Collins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Antonioni geeft een hoge lob. Inworp. Chiabai met een snelle inworp. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Multipla 42%, C.E. Sabadell F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Multipla - C.E. Sabadell F.C. 1:1