Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charly F.C. Karales
MEDIOS 2 DEL Tactiek 442_def_2023
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
56.8 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Bersan rent richting de bal. Bersan passt de bal zonder na te denken. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:1

15e minuut.
Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland passt de bal in één keer door. Beaumont rent richting de bal. Beaumont draait met de bal, schiet en ... de Dios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:2

19e minuut.
Dożężka verovert de bal door een tackle van achteren. Dożężka geeft een lange en hoge pass. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont geeft een hoge lob. Olędzki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:3

29e minuut.
Ljubičić geeft de bal voor. Pagés kopt de bal weg. Daar is Alboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hompoth rent richting de bal. Hompoth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pagés met een snelle inworp. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland maakt een afschuwelijke overtreding. Flatland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 46%, Karales 54%.
Charly F.C. - Karales 0:3

58e minuut.
Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Toro met de inworp. Pagés geeft de bal voor. Noev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Colina is nu in balbezit. Pagés onderschept slim de pass. Pagés probeert naar een medespeler te passen. Hompoth rent richting de bal. Hompoth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Carstensen controleert de bal met de borst. Carstensen verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. de Dios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Flatland kopt de bal weg. Beaumont heeft problemen om de bal te vangen. Morganti speelt de bal door. Daar is Beaumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaumont schiet op doel. de Dios bokst de bal weg. Olędzki rent richting de bal. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:4

85e minuut.
Loncomán is nu in balbezit. Loncomán met een sublieme pass. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. de Dios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:5

87e minuut.
Beaumont controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Morganti neemt vlug de vrije trap. Dożężka is nu in balbezit. Hompoth verovert de bal door een tackle van achteren. Hompoth draait met de bal, schiet en ... Paal! Ciorchine bokst de bal weg.

90e minuut.
Lunev probeert naar een medespeler te passen. Noev rent richting de bal. Alboni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alboni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 47%, Karales 53%.
Charly F.C. - Karales 0:5