Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.E. Sabadell F.C. Charly F.C.
Debugging Tactiek MEDIOS 2 DEL
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Carstensen heeft problemen om de bal te vangen. Balzaque probeert naar een medespeler te passen. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ... Rosel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.E. Sabadell F.C. - Charly F.C. 1:0

3e minuut.
Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor speelt de bal door. Emiliani Micheletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.E. Sabadell F.C. - Charly F.C. 2:0

6e minuut.
Vico is nu in balbezit. Korpics rent richting de bal. Korpics geeft de bal voor. Emiliani Micheletti rent richting de bal. Emiliani Micheletti schiet op doel. Rosel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morganti rent richting de bal. Morganti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carstensen de bal. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Emiliani Micheletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tempet geeft de bal voor. Inworp. Jerković met de inworp. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Antonioni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naaris is nu in balbezit. Naaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Del Toro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagés speelt de bal door. Vico rent richting de bal. Vico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.E. Sabadell F.C. - Charly F.C. 2:1

30e minuut.
Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković passt de bal in één keer door. Del Toro probeert naar een medespeler te passen. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico draait met de bal, schiet en ... Al Nasshar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jerković met een snelle inworp. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro passt de bal zonder na te denken. Vico is nu in balbezit. Vico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Šoše speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Jerković de bal onder controle te krijgen. Jerković probeert naar een medespeler te passen. Vico is nu in balbezit. Vico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.E. Sabadell F.C. 58%, Charly F.C. 42%.
C.E. Sabadell F.C. - Charly F.C. 2:1

88e minuut.
Vico is nu in balbezit. Del Toro rent richting de bal. Tempet onderschept slim de pass. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.E. Sabadell F.C. 69%, Charly F.C. 31%.
C.E. Sabadell F.C. - Charly F.C. 2:1