Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karales Di Sorpasso
442_def_2023 Tactiek ataq 1
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 43.3
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Mavi speelt de bal door. Bersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersan geeft de bal voor. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bersan met de inworp. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bersan neemt de hoekschop. Beaumont krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Flatland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Emiliani Micheletti de bal. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Kartofel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Beaumont kopt de bal weg. Klungelig pakt Olędzki de bal. Cherner rent richting de bal. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Kartofel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Tupinambá passt de bal met de wreef. Mavi rent richting de bal. Mavi met een sublieme pass. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont schiet op doel. Kartofel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Di Sorpasso 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karales 31%, Di Sorpasso 69%.
Karales - Di Sorpasso 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Petrovic de bal. Bersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersan geeft een hoge lob. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont draait met de bal, schiet en ... Kartofel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Emiliani Micheletti met een sublieme pass. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Bonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bersan kopt de bal weg. Olędzki is nu in balbezit. Tupinambá rent richting de bal. Olędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Olędzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sotomayor komt het veld opgelopen. Bersan neemt de hoekschop. Beaumont springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Di Sorpasso 2:0

77e minuut.
Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunev geeft een hoge lob. Beaumont rent richting de bal. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Di Sorpasso 3:0

78e minuut.
Bonev met een sublieme pass. Klungelig pakt Emiliani Micheletti de bal. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Kartofel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karales 29%, Di Sorpasso 71%.
Karales - Di Sorpasso 3:0